Ateities technologijos: JAV bendrovė rado būdą elektros energiją perduoti be laidų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Atk 2014-03-19 18:20
Buvo, buvo, norėjo perdavinėt energiją be laidų. Nors šeip sako, kad tokio transformatoriaus šalia auggalai vysta, taip, kad nežinia ar ten jau taip nekenksminga.
Atk 2014-03-19 18:24
Kondicionierio garsas vargina. Aš tai grantuoju 100 procentų, kad garsas vargina.
Atk 2014-03-19 18:31
Taip, basomis vaikščios sveika ir norint sveikam būt reikalingas geras kontaktas su žeme, nebūtinai basomis, bet gyvent ne butuose. Jei į Žemę gerai žiūrėsi, tada ji maitins tave savo energija ir tiek net daug valgyt nereikės, kaip dabar žmonės valgo. O jei nešvelniai į ją žiūrėsi, kaip į negyvą, kad kuo daugiau, kuo daugiau žudirbt, gaut iš jos, tada ir užaugs dideli vaisiai ar daržovės dėl trašos, bet energinės vertės jie neturės, valgai, valgai tokius produktus, o valgyt vis tiek kažkodėl norisi, nes ne fizinis dydys svarbiausia, o energija. Su produktais parduotuvėsee, kurie parduodami, iš viso košmaras, juos nedelsiant reiktų iš esmės visus išmesti.
Sniegcius 2014-03-19 18:46
Pagal tavo samprotavimus as jau seniai turejau po velena gulet. Mat dirbu prie "su eleketra" ir daznai prie aukstos itampos 10kV
Aquarius 2014-03-19 18:46
tik nepamirškit kojines nusimauti ;D
Aquarius 2014-03-19 19:31
Štai žadėta nuoroda. https://www.youtube.com/watch?v=aMMEQNnSZIo Kalba Barrie Trower apie EMF ir MWF iš savo karinės patirties.
Kučumas 2014-03-19 21:09
Tesla jau dare bandymus pries 100 su virsum metu,bet tada del konflikto su Edisonu buvo nustumtas uz"parastes" tas genialus jugoslavas. zmogus manau pralenkes savo simtmeti
MindaugasV85 2014-03-19 23:20
Tai kad čia sakyt nereikia - visi (išsilavinę) tai puikiai žino ir be jokių "pastebėjimų". Ir tų prietaisų, perduodančių energiją atstumu turbūt kiekvienas bent po vieną turime - tai elektros variklis. Tik tiek, kad nei vienam normaliam žmogui nešautų į galvą šios įdėjos pritaikyti tokiam menkaverčiui darbui atlikti - energiją perduoti telefonui, kad šis krautų jo bateriją. Mokslininkai, pagaliau inžinieriai, studentai ir net kai kurie moksleiviai puikiai žinojo, kad yra technologija, leidžianti įkrauti mobilųjį telefoną belaidžiu būdu, bet ta įdėja nebuvo jau tokia puiki, kad būtų verta ją realizuoti - man gi nesunku į telefoną įkišti pakrovėjo laidą! Tik blyn nesuprantu: kodėl šis technologinis sprendimas realizuojamas ant tokios "nuostabios" įdėjos ir tik jos realizavimo dėka, šią technologiją imama taikyti ten, kur ji išties pasitarnautų (pvz automobilio įkrovimui)? Jei jau ne durni mūsų liaudies "atradimai", tai turbūt ir neišliptume iš akmens amžiaus technologijų, kurios įgalina kur kas daugiau nei krauti telefonus belaidžiu būdu. Aišku ekonomikai (kam kam?) reikia ne technologijų, o uždarbio
gytis13 2014-03-20 09:57
Va, ką aš ir sakiau. Visi žino, bet kažkodėl nenaudoja. O aš visą gyvenimą su elektra dirbu ir nežinau. Namie pasidarykit kas žinot ir naudojatės sau. Bet kažkaip tokių neatsiranda. Tai realizuokit pvz, namą be laidų. Aš galėčiau, tik tokios sistemos naudingumas būtų juokingai menkas ir tektų aukšto dažnio magnetiniam lauke gyventi. Jokių problemų - palei viso kambario perimetrą susuki ritę ir ja paleidi aukšto dažnio elektros srovę. Ir tada tikrai lemputės be laidų pradės žibėti ir t.t. Padaryti tai nėra labai sudėtinga (man), tik ar verta?
fraktalas 2014-03-20 14:48
Prie ko čia vampyrizmas, aš paaiškinau žmogui esminius principus, kodėl fūristai nemiršta. Daug žemėje yra pavojų ir natūralių ir dirbtinių, niekur nuo to nepabėgsime. tik yra skirtumas ar tave apspinduliuoja 24h per parą ar tu tiesiog nueini keliom valandom pagulėt po saule. Visko po truputi niekam nepakenkė (net radijacija), bet viskam yra savo ribos.