"Google" pristatė savo naująją dėvimų elektroninių įrenginių platformą (Video)  (1)

Užvakar kompanija "Google Inc" oficialiai paskelbė Android operacinę sistemą dėvimiesiems įtaisams, rašo Businessinsider.com. Iš esmės "Google" panaudojo sąsają, sukurtą "Google" akiniams ir pritaikė ją išmaniajam laikrodžiui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip ir dauguma jau egzistuojančių tokio pobūdžio laikrodžių, "Android Wear" suteiks jums galimybę sąveikauti su jūsų telefonu, tačiau platesniu mastu. Šie išmanieji laikrodžiai „<...> supranta pasaulio aplink tave kontekstą, tu gali su jais bendrauti paprastai ir efektyviai tiesiog žvilgsniu ar ištartu žodžiu“ – žinia dalinasi googleblog.blogspot.com.


Nepaisant tiesiog pasakomo laiko, naujieji išmanieji Android laikrodžiai kartu su pilnu programų katalogu jums suteiks:

•    Naudingą informaciją kai jums labiausiai jos reikia - čia ir dabar. "Android" programų įvairovė jums suteiks naujausius pranešimus ir atnaujinimus iš jūsų mėgstamiausių socialinių ar pokalbių programų, taip pat pranešimus iš apsipirkinėjimo, žinių, fotografijos ir kitų programų.

•    Atsakymus į ištartus klausimus. Norėdami paklausti tiesiog pasakykite „Ok Google“ ir ištarkite klausimą. Pavyzdžiui, kiek kalorijų turi avokadas, kokiu laiku išskrenda jūsų lėktuvas ar koks yra varžybų rezultatas. Arba ištarkite „Ok Google“ tam, kad išmanusis laikrodis padarytų ką nors už jus. Pavyzdžiui, paskambinti taksi, išsiųsti žinutę, rezervuoti vietą restorane ar nustatyti žadintuvą.

•    Galimybę geriau kontroliuoti sveikatą ir fizinę būklę. Galite pasiekite puikių treniravimosi rezultatų su priminimais ir fitneso santraukomis iš "Android Wear". Jūsų mėgstamiausios sporto programos gali suteikti realaus laiko greitį, atstumą ir informaciją apie jūsų bėgimo, važinėjimo ar vaikščiojimo laiką tiesiog ant jūsų riešo.

•    Galimybę savo riešu pasiekti ir kontroliuoti kitus prietaisus. Tiesiog pasakykite „Ok Google“ tam, kad jūsų telefone imtų groti muzika, ar televizorius imtų transliuoti jūsų mėgstamiausią filmą.

Technikos direktorius David Singleton, dirbantis su naujaisiais "Google" išmaniaisiais laikrodžiais, teigė besidžiaugiantis galėdamas pristatyti "Android Wear", tačiau pabrėžia, kad tai tik pradžia, o prietaisų, dėvimų ant kūno galimybės, yra begalinės.

(7)
(0)
(0)

Komentarai (1)