Draudimas vairuoti ir rūkyti, kaip ir kalbėti telefonu – pelninga kova su malūnais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ElniaRagis 2014-04-11 09:07
Pats esu visiškai nerūkantis. Bet vaikystėje, kai tėvas rūkydavo (jau metęs kokie 5-7 metai), visad buvo pradarytas langas, bent minimaliai, todėl niekad neteko sėdėti mašinoje, skendinčioje dūmuose. Todėl manau, kad kitus gerbiantis žmogus, darys lygiai tai pat. Dėl reakcijos pasirodė juokingai, man atrodo, kad kad net radijo stoties perjungimas yra pavojingesnis (jei nėra mygtukų ant vairo), arba oro srauto pakeitimas ir panašiai, jau nekalbant apie dabartinių automobilių nustatymus, kur viskas per kompą vyksta, nei cigaretės nukratymas.
Shinigami 2014-04-11 09:16
Tam kam rupi savo vaikų sveikata tikrai nerūkys prie jo. Bet šiaip, mano nuomonę, dauguma mokesčių ir baudų yra tik biudžeto papildimo priemonė. Kaip ir prabangos mokestis.
007 2014-04-11 10:19
Mano tėvas irgi rūkė ir pamenu, kai mašinoje dvokė dūmais. Jeigu langas kažkiek pravertas, dūmus ištraukia. Bet ne visus. Visvien kažkiek kvėpuoji jais. O jeigu mašina stovi prie šviesoforo, arba dar blogiau, kamštyje, tada galima sakyti salonas tikrai skęsta dūmais. O žiemą dar ir šalta, kai pravertas langas. Taip pat, turiu draugų kurie vairuodami rūko. Ir tai visai ne tas pats kas radiją reguliuoti. Radiją gali reguliuoti ir nežiūrėdamas kai ranka įpranta. Arba gali sustojęs prie šviesoforo kažką pasireguliuoti, bet visa tai vyksta trumpą laiką, o cigaretės rūkymas ilgesnis procesas. Važiuodamas užmiesty rūkorius juk nestoja šalikėlėj prisikurti cigaretės ir toliau nenuvažiuoja. Tą daro važiuodamas. Viskas prasideda nuo žiebtuvėlio paieškų. Ne visada bet pasitaiko. O matyti ką degi, būtinai turi. Kur kratai pelenus taip pat turi matyt. Kai išmeti pro langą arba gesini, taip pat žiūri ką darai. O dar atvejai kada pelenas netyčia nukranta ant kelnių, puolama valyti. O jei dar paskambina kas nors... Tragedija.
Ignasnn 2014-04-11 12:45
kaip ir minejai, kai ipranti, nereikia tau nei matyti ka degi nei kada purtyti cigarete - automatinis veiksmas, taip pat kaip sankaba nuspausti reikiamu momentu. geriau pirma pabartu panas besidazancias prie sviesoforo ar veplas stabdancius eisma. pritarciau nebent drausti rukyti masinoje, kai joje yra vaiku.
immortallt 2014-04-11 12:49
Pradarė langą ir galvoja, kad vaikams nekliūva Gal eikit rūgšties papilstyt litrais iš atvirų į atvirus indus be apsaugos priemonių. Jei kažkas mašinoje rūko, nesvarbu kaip tu ten tuos dūmus pūsi lauk - kitiems kliūva. Išsipisinėt iki negalėjimo galit, bet tai faktas. Biudžeto papildymas? Nejuokaukit. Administruoti kainuoja brangiau nei ta bauda. Na dėl cigaretės žinau vieną avariją savo giminėje, kai nubyrėjo pelenai ant kojų ir nulėkė nuo kelio.
beerbeerlt 2014-04-11 13:02
Matosi kad tevo dumai tau smegenis jau praplove.
ElniaRagis 2014-04-11 13:54
turi būt rimtas rūkorius ir ir visiškai nevėdint mašinos. Bent man niekad neteko praleist tokioje mašinoje, tiek laiko. Išvis rūkymo daromą žalą matau tik vieną, nuorūkos, vat jos mane nuoširdžiai nerviną ir gatvėj pamatęs, kad kažkas patingėjo ją išmesti į šiukšledėžę, nebijau jam to pasakyt.