Atnaujintas vienas populiariausių „ASUS“ transformerių – planšetas „Transformer Book T100“ (Video)  (0)

Jei domitės transformeriais – „2 in 1“ tipo nešiojamais kompiuteriais, neabejotinai turėjote atkreipti dėmesį į „ASUS Transformer Book T100“ planšetą. Daugelio apžvalgininkų nuomone, tai vienas geriausių tokio tipo gaminių rinkoje, vertinant kainos ir produktyvumo santykį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prekyboje pasirodęs 2013 metų antroje pusėje šis transformeris iš karto galėjo pasigirti visai neprastais pardavimų rezultatais, tad nieko keisto, kad „ASUS“ kompanija nenori paleisti „sėkmingo arkliuko“ iš rankų ir paruošė šios serijos modelių atnaujinimus.

Iš esmės atnaujinimai yra du – pirma, vietoj 4 branduolių „Atom Z3740“ procesoriaus su 1,33 GHz dažniu bus 4 branduolių „Intel Atom Z3775“ procesorius su 1,47 GHz dažniu ir prie planšetinio ekrano pajungiamas klaviatūros padas pagal pageidavimus gaus iki 500 GB talpos kietąjį diską.

Kitos planšetės charakteristikos liks nepakitusios, o kokia bus kaina po atnaujinimo – kol kas neaišku. Jei įdomu, tolesnėje nuorodoje galite susipažinti su visomis detaliomis „ASUS Transformer Book T100“ charakteristikomis ir lietuviška kaina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(15)
(0)
(14)

Komentarai (0)