Anonsuota „kokybiškiausia“ Call of Duty žaidimo serijos dalis (Video)  (0)

Nepraėjo ir savaitės po oficialaus Call of Duty: Advanced Warfare anonso, tuo tarpu leidėjas Activision jau garsiai kalba apie naujojo produkto kokybę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanijos generalinis direktorius Eric Hirshberg pranešime investuotojams pareiškė, jog Advanced Warfare taps labiausiai „nupoliruotu“ serijos projektu. Visa tai leidžia pasiekti naujas, trijų metų žaidimo kūrimo ciklas, kurio nuo šiol laikomasi po studijos Sledgehammer pajėgų pasitelkimo.

„Aš tikiuosi, jūs su manimi sutiksite, kad jau pirmame žaidimo vaizdo klipe mes galime matyti kitokį grafikos lygį, lyginant su ankstesniais projektais. Advanced Warfare tapo pirmuoju projektu, skirtu naujos kartos platformoms, skirtingai nuo Ghosts, tapusiu savotišku „pusėtinu viduriuku“, – teigia Eric Hirshberg.

„Antra, mes sau leidome paeksperimentuoti, atskleisti savo meninę gyslelę žaidimo kūrimo metu. tai suteikė galimybę į žaidimo procesą pridėti naujų elementų, kurių žaidimas neturėjo jau ilgus metus. Pavyzdžiui, galingesnis šuolis, kurį kareiviai įgauna, naudodami egzoskeletą, nauja žaidimo mechanika ir daugelis kitų naujovių“, – tęsė Activision vadovas.

„Trečia, mes sugebėjome skirti daugiau dėmesio siužetui ir personažams. Jūs galėjote stebėti tai pačiame pirmame vaizdo klipe. Mes tikimės, kad mūsų pagrindinis herojus greitai taps kultiniu personažu. Jūs taip pat pamatysite aukščiausio lygio animaciją.“

Kaip jau tapo įprasta, žodžiai skamba tikrai nuostabiai, tačiau žaidėjai yra gana pragmatiški ir supranta, kad žodžiai nuo darbų skiriasi kartais labai smarkiai. Turbūt nemažai žaidėjų tikisi, kad Call of Duty serija kuo greičiau atgimtų iš naujo, tačiau ar visa tai pavyks padaryti Activision kolektyvui, pamatysime lapkričio 4 d.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(3)
(-1)

Komentarai (0)