Bohemia paaiškino, kodėl dalies žaidimų negalima žaisti su PS4 ir Xbox One konsolėmis  (2)

Žaidimas ArmA 3, kaip jau žinome, yra skirtas tik asmeniniams kompiuteriams, atitinkamai priderintas valdymas ir sudėtingumas. Kai kurie konsolių gerbėjai taip pat nori išbandyti šį projektą, tačiau jiems gerų naujienų kūrėjai pranešti negali.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Duodamas interviu puslapio Eurogamer žurnalistams, ArmA 3 vyriausiasis kūrėjas Joris-Jan van t’Land pareiškė, jog studija Bohemia Interactive neturi planų, kurie numato žaidimo perkėlimą į Playstation 4 ir Xbox One.

Kūrėjo teigimu, savotiškas ArmA 3 instrumentų rinkinys, skirtas PS4 ir Xbox One, vis tik egzistuoja, tačiau žaidimo neketinama adaptuoti į šias sistemas dėl tokio perkėlimo sudėtingumo.

„Aš nesu prieš konsoles, ir mielai pažiūrėčiau į ArmA 3 jose, tačiau problema ta, kad žaidimas nuo pat pradžių buvo kuriamas išskirtinai PC platformai. Tokiu būdu, lengvai perkelti žaidimą į konsoles nepavyks: visas valdymas, sąsaja ir daug kitų dalykų kurta tik PC. Konsolės iškrenta iš mūsų planų. Mūsų hipotetinis ateities projektas (pavyzdžiui, ArmA 4) greičiausiai bus skirtas daugeliui platformų“, – pareiškė Joris-Jan van t’Land.

Taip pat buvo prisipažinta, kad kūrėjų komanda jau bandė perkelti ArmA 2 į konsolę Xbox 360, tačiau nieko nepavyko; kilo per daug sunkumų. Kartu Bohemia atstovas pareiškė, jog ArmA 3 bus palaikomas dar mažiausiai kelerius metus. 2015 m. bus pradėta galvoti jau apie naują projektą.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(1)

Komentarai (2)