Paviešintas vaizdo klipas apie netradicinį, bet simpatišką Oddworld žaidimą (Video)  (0)

Kompanija Oddworld Inhabitants publikavo naują vaizdo klipą, kuris priklauso netradiciniam, tačiau kartu nuotaikingam 2,5D projektui, kuris yra perdaryta 1997 m. pasirodžiusio žaidimo Oddworld: Abe’s Oddysee versija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žaidimą kūrusios studijos Just Add Water atstovų teigimu, projektas buvo sukurtas „nuo nulio“, yra atnaujintų vizualinių efektų, taip pat „prašmatnus žaidybinis procesas“. Perdarytas ir garso takelis.

Serijos Oddworld sukūrėjas Lorne Lanning savo laiku buvo pareiškęs, kad kūrėjai žaidime ketina panaudoti neo-retro stilių. Tiesa, ką tai reiškia, ne visai aišku. Be to, skirtingai nuo savo prototipo, Oddworld: New ‘n’ Tasty kinematografinė medžiaga bus sukurtos, naudojant žaidimo varikliuką.

Pagrindiniu herojumi išliks tas pats Eibas, kuris vėl keliaus gelbėti vergų, kuriuos valdo maisto pramonės gigantas RuptureFarms. Jei mūsų valdomas personažas to nepadarys, vergai taps naujo produkto dalimi.

Oddworld: New ‘n’ Tasty turi pasirodyti 2014 m. II ketvirtyje, bus išleistas versijos, skirtos Windows, Linux, Mac OS X, PS3, PS3 ir PS Vita, taip pat Wii U.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (0)