Call of Duty Elite nepasiteisino: kompanijos sprendimu ši tarnyba uždaroma  (0)

Leidėjas Activision oficialiai pranešė, kad 2014 m. vasario 28 d. uždarys savo tarnybą Call of Duty Elite, rašo puslapis Eurogamer.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarnyba Elite buvo sukurta tam, kad rinktų Call of Duty: Modern Warfare 3 ir Call of Duty: Black Ops 2 žaidėjų pasiekimų statistiką ir ją viešai demonstruotų. Vis tik po Call of Duty: Ghosts debiuto kūrėjai nusprendė tarnybą uždaryti.

„Mes neketiname grąžinti Call of Duty Elite. Gerbėjams rekomenduojame atsisiųsti naują aplikaciją, skirtą Call of Duty: Ghosts. Programa leidžia redaguoti personažus. Žaidėjai gali keisti ginklus, su kuriais jie eina į kovą, o taip pat sekti žaidimo statistiką“, – pranešė kompanijos Activision atstovai.

Call of Duty Elite pasirodė 2011 m. kartu su žaidimu Modern Warfare 3. Tarnyba buvo nemokama, tačiau buvo galima užsiprenumeruoti mokamą paslaugą, skirtą papildomam turiniui gauti.

Prieš žaidimo Black Ops 2 pasirodymą 2012 m. lapkričio mėnesį leidėjas pareiškė, kad Elite taps visiškai nemokama, tuo tarpu žaidimų papildymai buvo pradėti pardavinėti atskirai.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)