Codemasters oficialiai pristatė žaidimą GRID: Autosport (Video)  (0)

Studija Codemasters anonsavo naują lenktynių žaidimą, priklausantį GRID serijai. Autosport – būtent taip pakrikštytas naujasis projektas, kuris bus skirtas PC, Xbox 360 ir PS3.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kūrėjai paaiškino, kad buvo galvojama ir apie Xbox One bei PS4 versijas, tačiau susitikus su serijos gerbėjais paaiškėjo, jog tik labai maža jų dalis įsigijo naujos kartos žaidimų konsoles. Tokiu būdu, PS4 ir Xbox One buvo paliktos „už borto“.

Kartu buvo publikuotas naujas vaizdo klipas, kuris, kūrėjų teigimu, demonstruoja visus varikliuko Ego privalumus ir galimybes. Naujasis projektas labiau susikoncentruos į automobilių sportą, nei tą galėjo pasiūlyti GRID 2; kartu bus gražintas gerbėjų itin dažnai reikalautas režimas, kai viskas matoma ir vairuotojo kabinos.

Kūrėjai tikina, kad titaniškos pastangos skirtos tam, kad būtų sukurtas realistiška valdymo sistema. Jų teigimu, GRID: Autosport valdymas bus daug autentiškesnis, nors į absoliutaus simuliatoriaus vaidmenį nepretenduoja.

Kiekvienas automobilis žaidime bus sukonfigūruotas individualiai, kad galima realizuoti nuosavą valdymo ir elgesio kelyje modelį. Tai bus ypač pastebima skirtingose rungtynių disciplinose.

Priminsime, kad žaidimo debiutas įvyks birželio 24 d. Š. Amerikoje ir birželio 27 d. Europoje. Artėjant debiutui, kūrėjai žada vis daugiau informacijos, nuotraukų ir vaizdo klipų.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(7)
(0)
(1)

Komentarai (0)