Microsoft maino naudotus MacBook Air į nuolaidą už Surface 3  (5)

Siekdama išpopuliarinti savo firminius planšetinius kompiuterius Surface, kompanija Microsoft nebijo imtis kraštutinių priemonių – štai viena iš reklaminių akcijų teigia, kad iPad savininkai gali atiduoti savo planšetę ir gauti nuolaidą, kurios dydis priklauso nuo planšetės būsenos. Ir nors kai kam tokių mainų nauda gali atrodyti abejotina, tačiau Microsoft nusprendė mainus tęsti toliau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nauja akcija, kuris tęsis iki šių metų liepos 31 d., leidžia su nuolaida įsigyti Surface 3, tačiau šiuo atveju reikės atnešti naudotą nešiojamą kompiuterį MacBook Air. Nuolaidos suma gali siekti $650, tačiau visa tai priklausys nuo nešiojamo kompiuterio būsenos.

Tokiu būdu, atsižvelgiant į maksimalią nuolaidą, Surface 3 su klaviatūra – dangteliu galima įsigyti už $479 – šiuo metu naujausių Microsoft planšetinių kompiuterių kainos prasideda nuo $999, tuo tarpu prijungiama klaviatūra kainuoja $130.

Reikia pažymėti, nuolaidą galima gauti už MacBook Air, kurie yra veikiantys, nėra jokių drėgmės prasiskverbimo požymių, o ekranas nėra sudužęs. Iš nuolaidų sąlygų galima spręsti, kad maksimalią $650 nuolaidą galima gauti tik už sąlyginai naują 13,3“ Macbook Air su 512 GB talpos SSD kaupikliu. Ar apsimoka tokie mainai Macbook Air savininkams? Spręskite patys - tolesnėje nuorodoje galite susipažinti su lietuviška Macbook Air kaina ir ją galite palyginti su Microsoft pasiūlymu.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(10)
(-10)

Komentarai (5)