Žaidimas Star Citizen pribaigė PS4 ir Xbox One konsoles (Video)  (55)

Kosminio simuliatoriaus Star Citizen vyriausiasis kūrėjas Chris Roberts ne kartą buvo užsiminęs, kad žaidimas gali pasirodyti ir konsolėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau projekto turinys auga tokiais sparčiais tempais, jog Star Citizen jau dabar yra per sunkus visoms platformoms, išskyrus PC. Kūrėjai mano, kad su žaidimu negalės susitvarkyti net Playstation 4 bei Xbox One.

Būtent dėl šios priežastis kosminis simuliatorius bus kuriamas išskirtinai asmeniniams kompiuteriams, puslapiui PC-Gaming teigė Cloud Imperium Games vyriausiasis prodiuseris bei dizaineris Eric Peterson. Jis mano, kad šio metu kompiuteriai yra galingiausia ir patogiausia žaidimų platforma – ji nuolat progresuoja, turi atvirą ekosistemą, taigi projektas maksimaliai išnaudos PC galimybes.

„Mums susidarė įspūdis, kad daugelis žaidimų kūrėjų PC nustumia į antrą planą. Dažnai kompiuteriams skirtos versijos perkeliamos iš konsolių, todėl neskiriamas deramas dėmesys grafikai, taigi neatskleidžiamos šiuolaikinių kompiuterių galimybės.“

„Savo ruožtu, dabartiniai kompiuteriai gali padaryti įspūdį bet kam – PC turi galingesnius procesorius, nei konsolės, galingesnes vaizdo plokštes, ir apskritai lenkia konsoles visais aspektais. Su jais [kompiuteriais] negali lygintis net aštuntos kartos konsolės, kadangi jų dalys jau paseno, lyginant su tuo, kokias aš galiu įdiegti į savo namų kompiuterį“, – teigė Eric Peterson

Priminsime, kad Star Citizen galutinės versijos debiutas numatytas 2015 m. I ketvirtį.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(25)
(3)
(22)

Komentarai (55)