Opera mini taps pagrindine Microsoft mobilių telefonų naršykle  (0)

Kompanija Microsoft šią vasarą atliko nemažai pakeitimų savo mobilaus verslo strategijoje. Tarp naujų sprendimų galima paminėti išmaniųjų telefonų Nokia X su modifikuota Android versija atsisakymą, taip pat Nokia Asha ir Series 40 telefonų gamybos nutraukimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie pokyčius paskelbta ir šią savaitę, rašo naujienų agentūra Reuters. Kompanija Opera pranešė, kad sudarė sutartį su Microsoft, kuri numato, kad norvegų firminis produktas Opera mini telefonuose Series 30+, Series 40 ir Asha taps naršykle pagal nutylėjimą.

Anksčiau šiuose telefonuose buvo naudojama firminė Nokia naršyklė Xpress Browser. Jau turintiems šiuos telefonus vartotojams bus pasiūlyta atsinaujinti iki Opera mini, tuo tarpu naujuose telefonuose ši naršyklė bus diegiama pagal nutylėjimą.

Mobilių telefonų gamyba vis dar tęsiasi, nors jų gamybos apimtys mažėja jau pusantrų metų. Microsoft vis dar neketina atsisakyti paprastų mobilių įrenginių – jos asortimente bus ir neseniai anonsuotas „pigutis“ Nokia 130, kurio rekomenduojama kaina sudaro vos $25 (63,75 lt).

Kompanijos Opera Software atstovai pranešė, kad vartotojai bus pradėti informuoti apie galimą naršyklės atnaujinimą nuo šių metų spalio mėnesio. Tiksli data skirsis, priklausomai nuo telefonų modelių. Pereinamasis laikotarpis tęsis nuo 2014 m. spalio mėnesio iki 2015 m. gruodžio.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)