Huawei vadovas: alternatyvos platformoms iOS ir Android nėra ir artimiausiu metu nebus  (0)

Duodamas interviu autoritetingam amerikiečių verslo leidiniui The Wall Street Journal, kinų kompanijos Huawei prezidentas Richard Yu pareiškė, kad visos sistemos, tarp kurių Windows Phone, Firefox OS ir Tizen, ketinančios konkuruoti su Android ir iOS, yra pasmerktos žlugti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Richard Yu teigė, kad nemažai mobiliojo ryšio operatorių kreipėsi į jo kompaniją Huawei su prašymu išleisti išmaniųjų telefonų su OS Tizen, tačiau kinų gamintojas nemato absoliučiai jokių jos sėkmės šansų. Beje, savo laiku Huawei turėjo padalinį, kuris dirbo su platformos Tizen, tačiau gana greitai visi projektai buvo uždaryti.

Kalbėdamas apie Windows Phone, kompanijos Huawei galva priminė, kad jie kelerius metus iš eilės patyrė vien tik nuostolius, prekiaudami W Series išmaniaisiais telefonais su Microsoft platforma. Dėl šios priežastis artimiausiu metu kinų kompanija neketina grįžti prie Windows Phone.

Viską reziumuodamas, Huawei prezidentas pastebėjo, kad iš visų galimų variantų belieka tik Android. Tai verčia kalbėti apie priklausomybę nuo Google, tačiau šiuo metu alternatyvos tiesiog nėra.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)