Ukrainos gynybos ministras: NATO pradeda ginklų tiekimą, o paskutinė viltis - branduolinis ginklas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

O_O 2014-09-15 12:28
Jei Ukraina pradės branduolinį ginklavimąsį, NATO jau bus nebe draugai
Arns 2014-09-15 12:56
Bravo! dar vienas sintetinis straipsnis įkeltas į šį portalą Kad tiekia ginklus pranešat, kad dar prieš tai atsisakė oficialiai dauguma valstybių, nepranešėt. Kodėl? Antraštė bulvarinė, apie branduolinį ginklą. Aišku, kai nieko nenutuoki, atrodo jog jį susirinkti per penkias minutes ant mokyklinio stalo gali... Tauzyjama apie aptikimo "ginklus", kas net mokyklinukui, lankiusiam fiziką, turėtu būti aišku jog tik radarai, atlieka tokias funkcijas. Ištisos ginklų sistemos, į kurios sudėtį įeitu toks radaras, krūmuose nepaslėpsi, ir žvalgyba per savaitę aptiks tokius ir išsiaiškint kokios valstybės tai ginkluotė. Tad apie kokį "viešai neerzinkime rusų" variantą galimėtu eiti kalba?
DimQa 2014-09-15 14:15
Dar vienas "ginklų ekspertas" iš Latviu g. P.S. "Žmonės, kurie neapkenčia tiesos, nepakenčia ir žmonių, drįstančių ją sakyti. Fransua Fenelonas" Čia tas žmogus, kuris sako tiesa būsi tu? Ir taves visi nekenčia, visaip bando tau pakenkt Vargšiukas... Kaip tik koks straipsnis susijas su neramumais Ukrainoj, štai ir tu su savo "TIESA" Jums ten kuo smegenis plauna? Gali ardytis kiek nori, tai buvo pirmas ir paskutinis kartas, kai skaitau tavo žinutes PTN HLO
Arns 2014-09-15 14:38
DimQa, geriau pirmą ir paskutinį kartą būtum parašęs žinutę. Ar bent vienu logišku argumentu, galėtum nuginčyti mano iškeltus straipsnio nerišlumus? Tiksliau tai net ne straipsnis, o žinučių rinkinys, kurį 15min vis papildydama per dieną, iš unian ir t.t. "sulipdo". Tad neretai viena po kitos sekanti pastraipa net pati sau prieštarauja. Yra nulis analizės, kaip kad šiuo atveju. Aišku jei technologijose gaudaisi, kaip čia tie kurie MH17 atveju tikėjosi jog juodosios dėžės bus užfiksavusios raketą... Tada suprantama, kodėl skaitai patenkintas, ir net gini, tokias rašliavas
Nerealiai 2014-09-15 14:41
+
sloggi 2014-09-15 14:59
Kad siais laikais galima viska nusipirkt, gerai pakrutinus reikiamus taskus gautum ir tai manau.
tenas 2014-09-15 15:07
+
Edmundas 2014-09-15 16:17
Kažkodėl galvoju, kad Ukraina visai pajėgi atkurti atominį ginklą. Tuomet situacija, jei politiniai lyderiai toliau taip elgsis, jau būtų baisoka - branduolinis karas su šimtu černobilių visai pašonėje...
krislas 2014-09-15 17:20
Ale kodėl, vos tik pamatę kitokią nuomonę, kai kurie neranda kitų argumentų, išskyrus "Latvių g.?" Vėl "viena partija, viena tiesa?" Dėl Geletėjaus sapalionių - 1:1 neadekvatas, kaip tas "užsienio reikalų ministras", kur Putiną viešai chuilo išvadino. BTW, ukrainiečiai tokio sapalionėm stoja į vieną gretą su Iranu, tik va įdomu, kiek ilgai jankiai tai tvers? Na, nebent toks ir yra planas.
vanduo4 2014-09-15 17:45
- Manyciau cia ruosiama dirva rimtam kontaktui: Rusija paskelbe, kad iskilus gresmei jos teritorijos vientisumui - ji gali panaudoti atominy ginkla (ta paty padare JAV pries Japonija, kai si sunaikino JAV laivyno eskadrile). O kadangi ytakos praradima Ukrainoje, Rusija supranta kaip gresme sau, tai visai ymanoma, kad sis ginklas gali buti panaudotas Ukrainoje - nuo to nukentes ir vakaru Europa; - Tad Ukraina paskelbe, kad ji atsakys tuo paciu, t.y. jos teritorijoje taip pat gali atsirasti atominis ginklas, tik nepaaiskino is kur. Zodziu, jeigu rusai panaudos atoma, gaus tuo paciu atgal, o kad nereiktu kaltinti NATO kisimosi, priekinese fronto linijose bus Ukraina; - didesnio konflikto metu Baltijos salys gali buti sunaikintos, taciau Rusijai bus pyzda. Jos raketos nesugeba iskelti palydovu y orbita, kaip jos atskraidins atominy ginkla y prieso zona? Nebent atves humanitarines pagalbos sunkvezimiais ir susprogdins vietoje, o paskui paskelbs, kad Ukraina del nemoksiskumo susisprogdino pati; - Zodziu kvepia paraku. Ruoskimes ziemai. Ziema pareis pacios rimciausios abipuses sankcijos, o kariniai veiksmai pasieks pika. Juk ziema bent iki siol istorijoje buvo kaip Rusijos gelbetoja (Napoleonas susalo, Hitlerio armija susalo..). - Kai ateis laikas, Ukrainos teritorija turetu buti isvalyta nuo rusu armijos. Aisku Rusija saudys is savo teritorijos (tipo saugios zonos). Todel manau, kad anksciau ar veliau bus priimtas sprendimas jeigu ne pradeti atvira kara su Rusija, tai bent sunaikinti visus karinius yrenginius Rusijos su Ukraina pasienyje. Smugis tures buti akivaizdziai triuskinantis arba Rusija tures buti ekonomiskai nusilpusi; - pries pralaimedama kara, Rusija surengs daugybe teroro aktu vakaru valstybese. Jie jau dabar vyksta. Naftos platformos avarija Meksikos ylankoje, manau, vienas is ju.
Talkatif 2014-09-15 18:36
Straipsnis, kaip minėjo, kratinys. Atmestina studento keverzonė. Ne vieta tokiems čia. Bet kadangi o bet tačiau šis portalas turi turinio mainų sutartis su visokiais pletkų portalais, tai tenka susitaikyt su šituo popsu. Ukrainiečiai yra gaminę branduolinį ginklą. Turi technologiją ir technologus. Tai kažką sugebėtų sutvert. Klausimas kiek pajėgus sukurpt raketą ir galvutę jai.
Gedis 2014-09-15 18:59
Ir vėl tu apie tas raketas.Atominės galvutės nededa į tavo tą kosminę raketą,yra balistinės raketos ir jos nuskrenda tiek,kiek reikia,kad pasiektu rus štatus,štatai rus.Jei pas bent vienus but ne taip,jau senai būtų subombinę.Nereikia nusikliedėt.Na o neduok die ukrainiečiams atominę,nes ten neadekvatai sėdi ir jokia propaganda neužslėps,kad jie bombino rytų ukrainą,teisingiau savus.Ginklų duos tik tokių,kaip pistoletas,nes rimtesnių tiesiog bijo duot nevispročiams.Na o jei visgi pasigamins tą atominę,tada jau melskimės,nes laimėtojų tikrai nebus,visai žemei bus xana.
vanduo4 2014-09-15 19:06
- Klausyk protingas isminciau. Paaiskink man. Kuo skiriasi raketa su branduoliniu uztaisu nuo palydovu uztaisu? Abidvi turi pakopas, abidvi veikia sauso kuro varikliais, abidvi skrenda. - Ka rukai zmogau?
Gedis 2014-09-15 19:10
Neskiri karinės paskirties raketos nuo nekarinės?Tingiu už tave googlint.Paspausk kelis mygtukus klaviatūroje,nepatingėk,o tada parašinėk Jei rasi,kad jos tokios pačios,numesk linką ir aš pripažinsiu tavo tiesą.
DJ_LFS 2014-09-15 21:13
Šiandien vienam koloradiniam automobiliui nuplėšiau šiknašluostę ir su batu pratryniau.
andriulis 2014-09-15 22:01
Tai ką su tokiu fu ......... net minėti nenoriu jo niko komentatoriumi diskutuoti, kuris jau ............ novomongolijos avataru pasidabinęs. Beje, didžiausios sankcijos jau čia pat: http://oil-price.net/ Liko numesti iki 85 kapitalistų dolerių kainos ir molinės kojos pusmečio bėgyje pradės braškėti. P.S. Tokios šalies kaip Novorosijos ar Novomongolijos nėra ir nebus.
Ernestass 2014-09-15 22:44
Branduolinis ginklas būtų tik pralaimėjimas Ukrainai. Ir prieš ką jį paleis net jeigu ir jį turėtų rytoj? Į savo miestus? Čia netgi Ukrainos propaganda nesugebėtų pateisinti tokių veiksmų. Ką jau kalbėti, kad grasinimas tokiu ginklu gali ir pateisinti Rusijos tiesiogine invaziją į šią šalį ir kas be ko, o Rusija tuo metu būtų teisi. Niekas nenori valstybės ir niekas neturi jos toleruoti kuri grasina kitiems branduoliniu karu. Tačiau galiausia, čia tik skandalinga antraštė. Iš kitos pusės, neseniai Ukraina pranešė, kad ginkluotė bus teikiama jai. Yra apsimetama, kad ten bus tik kariuomenės palaikymo įrenginiai kaip racijos. Tačiau, kas juos prižiūrės? Čia lygiai tas pats kaip su Rusijos trojos arkliu į Ukrainą skirtu nervų tampymui taip ir vakarai dabar elgiasi. Jeigu neprižiūrėsi tuoj vakarai Ukrainą padarys antru Ispanijos civiliniu karu. Kitas aspektas, jei dabar vykstančiuose pratybose vakarai įsitrauks į konfliktus, tai bus didelis jų pralaimėjimas. Jie ne tik sukurs precedentą užsienio kariuomenių dalyvavimą šiame kare, bet ir atidarys pandoros skrynią Rusijos kariuomenei įžengti ir taip pat ''užtikrinti taiką''. O toks karių įvedimas pasibaigs tuo, kad fronto linija nebe pajudės bei bus įkurta nauja šalis. http://www.haaretz.com/news/world/1.615744
wizby 2014-09-16 09:28
Latvių g. atidirbinėja, net gražu žiūreti... Rublis nusivertė, tai daugiau tenka šūdo skleist... Spėjat vis dar penkmečio planus vykdyti?