Išmanusis Galaxy Note 4 turi geriausią ekraną rinkoje  (1)

Portalas DisplayMate šių metų pavasarį išbandė išmanųjį telefoną Galaxy S5 ir jo ekraną pavadino geriausiu rinkoje. Kompanija Samsung nesiruošė užmigti ant laurų ir po pusmečio išleido planšetofoną Galaxy Note 4 su dar pažangesniu ekranu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

DisplayMate atstovai pareiškė, kad Quad-HD Super AMOLED ekranas yra žymiai tobulesnis, nei praėjusiais metais pasirodžiusio Galaxy Note 3, taip pat pasirodė geriau, nei Galaxy S5 ekranas.

Pirmiausia buvo paminėtas iki 518 ppi rodiklio išaugęs taškų tankis, taip pat Quad HD raiška (2560×1440) vietoj anksčiau naudotos Full HD (1920×1080). Taip pat patobulintas spalvų atvaizdavimo tikslumas, maksimalus ryškumo lygis (750 cd/m²), lengviau įžiūrėti tekstą, esant intensyviam išoriniam apšvietimui, didesnis energetinis efektyvumas.

Būtent Samsung Super AMOLED ekranų spalvų atkūrimo tikslumas anksčiau buvo smarkiai kritikuotas, todėl pokyčiai šioje srityje ypač aktualūs. DisplayMate ekspertų teigimu, spalvų atkūrimo tikslumas telefone didesnis, nei daugumoje HDTV televizorių.

Spalvinės gamos apimtis yra netgi didesnė, nei numato standartas AdobeRGB – vartotojiškoje elektronikoje tai gana retas reiškinys. Taip pat laikomasi HDTV rekomenduojamo standarto Rec.709.

Energetinio efektyvumo atžvilgiu Galaxy Note 4 ekranas 40 % taupesnis, nei geriausi anksčiau bandyti Full HD raiškos LCD ekranai, ir apie 14 % taupesnis, nei Galaxy Note 3.

FACEIT. LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(8)
(1)

Komentarai (1)