Pirmieji iPhone 6 pirkėjų skundai: telefonai nuo laikymo galinėje kišenėje išsilenkia (Video)  (11)

Interneto forumuose naujųjų šeštos kartos „iPhone“ savininkai dalijasi nuotraukomis, kuriose vaizduojami išlenkti telefonai. Pasak internautų, „Apple“ flagmanai išsilenkia ilgiau pagulėję galinėse kišenėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dauguma komentarų ir žinučių apie išlenktus telefonus buvo sutikti skeptiškai, tačiau, žiūrint iš technologinės pusės, telefono išlenkimas visiškai įmanomas, praneša „Mashable“.

Pirma, „Apple“ naujų telefonų gamybai naudojo aliuminį, o aliuminis yra labai minkštas ir lengvai sulenkiamas metalas. Reikia atsižvelgti ir į tai, kad šeštos kartos „iPhone“ yra ploniausi iki šiol išleisti „Apple“ modeliai, taigi spaudimas telefonui gulint galinėje kišenėje gali būti pakankamas tam, kad telefonas būtų sulenktas.

Tiesa, naujasis iPhone gali deformuotis ir tuomet, kai jis nešiojamas ne tik galinėje kelnių kišenėje:

“Vakar aš išėjau iš namų 10 valandų ryto su iPhone mano kelnių priekinėje kišenėje. 4 valandas aš buvau už vairo, važiavau į vestuves, ten man reikėjo ilgą laiką sėdėti ir t.t. 2 valandą nakties aš išvažiavau ir vėl 4 valandas praleidau už vairo. Tokiu būdu, iPhone 6 Plus mano kišenėje buvo apie 18 valandų, daugiausia laiko aš sėdėjau“, – puslapio MacRumors forume rašo vienas naujojo iPhone savininkų.

Be to, tai nėra pirmieji užfiksuoti išlenktų „iPhone“ atvejai – internete taip pat gausu ir ketvirtos bei penktos kartos išlenktų „iPhone“ nuotraukų.

Telefono išlinkimas nėra vien tik „iOS“ išmaniųjų problema – kai kurie „Android“ telefonai taip pat išsilenkia. Pavyzdžiui, skelbta, kad nepataisomai sulinksta ilgiau kišenėje pagulėję „Sony“ telefonų modeliai.

Kad „iPhone“ galima nesunkiai išlenkti, vaizdo įraše pademonstravo ir „Squarespace“.

Čia pat atliktas lenkimo testas ir su Samsung Galaxy Note 3 - rezultatai tokie:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(36)
(0)
(36)

Komentarai (11)

Susijusios žymos: