Baigta: World of Warcraft turėjęs pakeisti Titan oficialiai uždarytas  (1)

Gandais apaugęs ir beveik septynerius metus kurtas žaidimas Titan, kuris teoriškai turėjo pakeisti nemirtingą World of Warcraft, buvo oficialiai uždarytas ir užantspauduotas. Iš pradžių apie sklandė tik gaudai, tačiau vėliau pati Blizzard pripažino, kad darbai nutraukti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Duodamas interviu puslapiui Polygon, kompanijos Blizzard vienas iš įkūrėjų, dabartinis generalinis direktorius Mike Morhaime paaiškino, kad nežiūrint į sukauptą ilgametę patirtį ir įgūdžius MMO srityje, su projektu Titan viskas ėjosi ne taip, kaip norėta.

„Mes sukūrėme World of Warcraft, ir mes buvome įsitikinę, kad suprantame, kaip kurti MMO. Todėl mes nusprendėme sukurti ambicingiausią žaidimą, kokį tik galėjome įsivaizduoti. Tačiau kažkas įvyko ne taip. Mes ilgai galvojome, ar iš tikrųjų gausime tokį žaidimą, apie kurį svajojome. Atsakymas buvo trumpas – ne“, – teigė Mike Morhaime.

Tiesa, labai liūdėti nėra dėl ko, nes Titan oficialiai taip ir nebuvo anonsuotas, nepasidalino jokiomis išsamiomis detalėmis. Paskutinė oficiali naujiena bus paskelbta 2013 m. gegužės mėnesį. Tuomet Blizzard sumažino kūrėjų komandą, todėl galima spėti, kad jau tuomet kompanija suprato, kad Titan taip ir nepasirodys.

Žvelgiant į Hearthstone, Heroes of the Storm, StarCraft II su Diablo III ir to paties World of Warcraft populiarumą (nors ir mažėjantį), galima užduoti klausimą, o kam dar kurti papildomą MMO, jei yra toks solidus bagažas? Mike Morhaime pareiškė, kad nemato reikalo mesti MMO žanro, todėl galima spėti, kad Titan padėtas į stalčių iki geresnių laikų.

Šiuo metu Blizzard ruošiasi kasmetinei konferencijai BlizzCon. Šiemet ji įvyks lapkričio mėnesio pradžioje, ir, kaip jau tapo įprasta, visi laukia garsių anonsų. Dabar dėmesys prikaustytas prie StarCraft II: Legacy of the Void – naujausio ir paskutinio StarCraft II papildymo, kuris padės tašką trilogijos siužete.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(3)
(6)

Komentarai (1)