Blizzard publikavo dokumentinį filmą apie World of Warcraft (Video)  (0)

Kompanija Blizzard renginyje BlizzCon 2014 ne tik anonsavo naują komandinę šaudyklę ar paskutinę trilogijos StarCraft II dalį „Legacy of the Void“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šios kompanijos projektų gerbėjams buvo pristatytas ir dokumentinis filmas apie kultinį MMORPG žaidimą World of Warcraft. Kino juosta pavadinta World of Warcraft: Looking for Group.

Dokumentiniame filme pasakojama apie žaidimo istoriją, pradedant kūrimo pradžią ir dabartine situacija. Vis tik pagrindiniai herojai yra ne tik Blizzard kūrėjai: pasakojama ir apie didžiulę World of Warcraft gerbėjų bendruomenę, kurios daliai visas gyvenimas pasikeitė po susipažinimo su šiuo MMORPG.

Kino juostos sukūrimas skirtas World of Warcraft dešimtmečiui paminėti. Per šį laikotarpį žaidimas įgijo galybę gerbėjų. 2010 m. jų buvo net 12 mln., tuo tarpu šiandien jų liko apie 7,4 mln.

Blizzard atstovai šiuo metu taip įsitikinę tolimesne žaidimo sėkme, jog neketina taikyti šiandien populiaraus platinimo metodo „Free-2-Play“, kai vartotojams bazinė versija yra nemokama, tuo tarpu mokėti tenka tik už tam tikrus priedus. Kartu netgi pažadėta, kad World of Warcraft sulauks savo 20 metų jubiliejaus, o tai jau – 2024-ieji.

Artimiausiu metu žaidėjų susidomėjimą šiuo MMORPG turėtų padidinti lapkričio 13 d. debiutuosiantis papildymas „Warlords of Draenor“, kuris leis grįžti į gimtąją orkų planetą, padidins maksimalų lygį nuo 90 iki 100, atnaujins personažų modelius, pridės sunkumo režimą „Mythic“, atsiras garnizonai, nauji požemiai ir PvP zona „Ashran“.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(5)
(3)

Komentarai (0)