Rekordiškai pigūs Windows nešiojami kompiuteriai klampina Microsoft ir gerina Apple pozicijas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Atk 2014-11-13 12:30
Viskas gerai, kad pigina. Kuo daugiau atiduosi veltui, tuo daugiau gausi nematomų kristalų į sielą. O jeigu kainą užlenksi, tai iš sielos net pradės lįsti laukan kristalai.
mirtis 2014-11-13 15:42
Nesamone kazkokia, cia OS o ne gelezis... Beto, MS povaliai atsisako kasmetinio mikescio uz nauja OS, tai ka cia peza straipsni?
Arns 2014-11-13 16:18
Eilinis geltonosios žurnalistikos pagimdytas straipsnis. Daug rėkimo ir painus aiškinimas apie spekuliacijas kas galėtu būti jeigu būtu. Ypač tas lyginamas su iOS. Įsivaizduokim, kad Rolls Royce šimtus kartų geresnis, kruopščiau surinktas, tikras automobilio etalonas, tačiau ar jis padarė kokį progresą? Ne. Padarė pigūs, masiškos gamybos automobiliai, kurie sukūrė visą industriją. Taip ir čia, naujus klientus paruošia prieinamumas, o ne kažkoks mistinis užbaigtumas. Microsoft nuo kiekvieno negaus tiek pelno kiek kitos kompanijos, bet per daugumą jie pasiims savo.
mirtis 2014-11-14 00:55
P.s. obuolio OS nemokama jeigu ka, tuo paciu keliu ir MS eina. Jetau, toks durnas staipsnis, kad negaliu nepakomentuot dar karta. Lygina bokso kriause su batais, nu jomajo, lygint reikia bokso kriause su kita bokso kriause, o batus su cebatais... Reikia MS uz licenzija plesti po 5000$, tai visi prietaisai bus iskirtiniai, nesvarbu kad is kaikuriu varstai isbarskes po menesio