Plonas, bet galingas: paaiškėjo „Samsung Galaxy A7“ specifikacija  (10)

Trečiasis naujos serijos „Samsung“ kompanijos išmanusis telefonas pasirodė Kinijos sertifikuojančios „TENAA“ institucijos duomenų bazėje, kurios dėka paaiškėjo jo techninė specifikacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Galaxy A“ – naujoji Korėjos kompanijos išmaniųjų telefonų serija, kuriai priklauso ploni, elegantiški su dalinai metaliniais korpusais įrenginiai. „Samsung“ šios serijos pagalba siekia patenkinti nepatenkintų daugumos įrenginių plastikiniu dizainu naudotojų lūkesčius.

„Galaxy A7“ modelis yra pirmasis šios serijos įrenginys su 1920x1080 pikselių skiriamąja geba. Gerą 5,5 colių išmanaus telefono našumą užtikrinti turėtų 64 bitų 8 branduolių Qualcomm Snapdragon 615 procesorius ir 2 GB RAM atminties.

Ypatingai „A7“ turėtų patikti plonų išmaniųjų telefonų gerbėjams – jo kraštinės storis sieks vos 6,3 mm. Tai žymiai geresnis rezultas lyginant su „iPhone 6“ (6,9 mm), tačiau dar neaišku, ar plonas korpusas netaps mažos talpos baterijos priežastimi.

Įrenginio kainos ir prekybos klausimai kol kas yra nežinomi. Vis dėlto galima numanyti, kad išmanaus telefono kaina labiau primins flagmanų, nei vidutinės klasės įrenginių kainą.

„Samsung Galaxy A7“:

  • 8 branduolių, 64-bitų Qualcomm Snapdragon 615 procesorius
  • 2 GB RAM atminties
  • 5,5-colių Super AMOLED 1920x1080 pikselių skiriamosios gebos ekranas
  • 16 GB vidinės atminties (be microSD kortelių lizdo)
  • 12 Mpix galinė kamera
  • 5 Mpix priekinė kamera
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(40)
(32)
(8)

Komentarai (10)

Susijusios žymos: