„Withings Aura“ – asmeninis jūsų miego sargas (Video)  (2)

Nedaug žmonių atsisakytų malonumo užmigti greitai, miegoti ramiai ir giliai, o pabusti natūraliai, lengvai ir žvalios būsenos. Prietaisas „Withings Aura“ bandys tai užtikrinti, kadangi ši sistema gali kontroliuoti bei pagerinti miego kokybę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prietaiso dalis su šviesos šaltiniu ir garsiakalbiu dedama netoli lovos, o „kilimėlis“ su davikliais dedamas po čiužiniu. „Aura“ pati nustatys kada atsigulsite į lovą, jus užmigdys ir surinks duomenis apie miegą, kurios vėliau galėsite paanalizuoti. Prietaiso valdymui yra būtinas „Wi-Fi“ ryšys ir „Apple“ išmanusis telefonas arba planšetė, kuriuose reikės susiinstaliuoti su gaminių gautą programinę įrangą. Saulėlydžio režime „Aura“ sklandžiai panardina Jus į sapną. Tuo metu prietaisas spinduliuoja rausvai geltono spektro atspalvių švytėjimą, būdingą tikram saulėlydžiui ir skleidžia raminančius garsus. Palaipsniui šviesos intensyvumas sumažinamas iki nulio, kaip ir migdantys garsai. Taip sukuriamos palankios sąlygos melatonino gamybai, žinomo kaip miego hormonas.

Aušros režime „Withings Aura“ atsargiai ir švelniai žadina keliais šviesos ir garsų kombinacijų etapais. Pradedama nuo vos pastebimo violetinės spalvos švytėjimo, toliau naudojama neoninė mėlyna ir galiausiai žadinimo procesas užbaigiamas baltos spalvos šviesa. Taip melatonino gamyba sklandžiai sustabdoma, be pernelyg didelio streso organizmui.

„Withings Aura“ kainuoja 300 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(31)
(14)
(16)

Komentarai (2)