Ruoškitės naujiems pokyčiams: planšetiniai kompiuteriai bus našesni už konsoles  (3)

Pasak „Electronic Arts“ atstovo 2015 m. technologijos, interneto ir medijų konferencijoje Blake Jorgensen, per ateinančius 3 – 4 metus planšetiniai kompiuteriai pasižymės didesniu našumu nei dabartinės kartos – „Xbox One“ ir „PlayStation 4“ konsolės. Taip pat pagerės žaidimų, skirtų mobiliems įrenginiams kokybė – žaidimai bus plėtojami, o kūrėjai jau dabar ryžtasi labiau įtraukiančiai pramogų mechanikai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Blake Jorgensen tiki, kad artimiausiais metais išaugs planšetinių kompiuterių kaip įrenginių, skirtų žaidimams, populiarumas. Jis taip pat tikisi, kad mobiliųjų įrenginių skyrius ateityje turės vis didesnę reikšmę „Electronic Arts“.

„Labiausiai mus jaudinantis dalykas – tai mobiliųjų įrenginių galingumas ir greitis, kokiu jis auga. Tai reiškia, kad po 3 – 4 metų planšetinis kompiuteris pasižymės didesniu galingumu nei šiuolaikiška tipinė konsolė“, – teigė Jorgensen. Jo manymu, žaidimai, skirti išmaniems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, bus artimi produktams, kurie šiandien prieinami konsolių naudotojams. „Mums tai didžiulė galimybė“, – pakomentavo „Electronic Arts“ atstovas.

Faktiškai mobiliųjų įrenginių našumas auga neįtikėtinu greičiu. Dar prieš keletą metų ko gero retas galėjo pagalvoti, kad galės žaisti pažangius žaidimus savo išmaniajame telefone. Tačiau sunku apibrėžti, kokiu mastu planšetiniai kompiuteriai galėtų konkuruoti su konsolėmis. „Sony“ ir „Microsoft“ kompanijų įranga gali tikėtis didelės išskirtinių žaidimų bazės, nes nemaža žaidimų dalis tiesiog negali būti apdorota pasitelkiant jutiklinį ekraną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(4)
(7)
(-3)

Komentarai (3)