Pasiilgusiems inovacijų: Neptune Duo - ant riešo užmaunamas išmanusis telefonas (Video)  (7)

Neptune Duo – tai naujasis Pine išmanaus laikrodžio kūrėjų finansuojamas per Kickstarter projektas. Išmanusis laikrodis išsiskyrė puikia technine specifikacija, ilgesniu nei turi konkurentų produktai baterijos veikimo laiku ir pasižymėjo visomis išmaniesiems telefonams būdingomis funkcijomis. Dabar kompanija pristato naują įrenginį, kurį tiesiog neįmanoma pavadinti kitaip kaip tik šiuolaikišku, užsidedamu ant riešo telefonu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neptune Duo yra sudarytas iš dviejų atskirų dalių. Pirmoji – Hub atlieka išmanaus laikrodžio funkciją. Įrenginys veikia Android 5.0 Lollipop pagrindu, turi jutiklinį ekraną ir įvestį SIM kortelei. Kitaip tariant, įrenginys gali būti naudojamas kaip išmanusis telefonas. Veikia jis savarankiškai ir priešingai nei kiti „wearables“ prietaisai neturi būti sujungtas su kitu įrenginiu. Nors kompanija nepateikė tikslių specifikacijų, žinoma, kad išmanusis laikrodis bus aprūpintas 2,4 colių ekranu ir keturių branduolių procesoriumi bei pasiūlys naudotojams LTE, NFC, WiFi, Bluetooth technologijas ir GPS modulį. Taip pat gamintojas pasirūpino 1000 mAh talpos baterija.

Įdomu tai, kad į Neptune Duo rinkinio sudėtį taip pat įeina atskiras jutiklinis ekranas. Pocket screen yra 5 colių ir rodo 720p skiriamosios gebos vaizdą. Įrenginys taip pat turi dvi kameras: 2 ir 8 Mpix. Pagrindinis šio įrenginio uždavinys yra išmanaus laikrodžio funkcijų išplėtimas. Įrenginys taip pat atlieka išorinės baterijos („powerbank“), kuria galima įkrauti laikrodžio akumuliatorių, funkciją. Atskiras ekranas pasižymi 2800 mAh baterija.

Neptune Duo prekyboje pasirodys 2015 metų pabaigoje. Deja, šis rinkinys yra pakankamai brangus – kaina siekia 798 dolerius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(10)
(1)
(9)

Komentarai (7)