Išmanioji apyrankė Intel MICA: aukštosios mados gerbėjams (Video)  (2)

Kompanija Intel oficialiai pristatė naują produktą – išmaniąją apyrankę MICA (My Intelligent Communication Accessory). Šis produktas, pirmą kartą anonsuotas šių metų rugsėjį, visų pirma, bus skirtas aukštosios mados ir stilingų aksesuarų mylėtojams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Intel atstovų teigimu, MICA kardinaliai pakeis dėvimų elektronikos įrenginių koncepciją. Oficialiame pranešime spaudai teigiama, kad apyrankė prekyboje pasirodys jau gruodžio pradžioje. Tiesa, ją bus galima įsigyti tik Niujorko ir Los Andželo (JAV) parduotuvėse Opening Ceremony bei Barneys New York, taip pat šių prekyviečių el. parduotuvėse. Rekomenduojama Intel MICA kaina sudaro $495 (1360 lt be mokesčių). Bus prieinami keli variantai: su baltos spalvos gyvatės odos intarpais ir tigro akies akmeniu ir obsidianu, taip pat juodos odos intarpais ir perlais bei brangakmeniais iš Madagaskaro.

Korpusas padengtas 18 karatų auksu, o išlenktas 1,6“ OLED sensorinis ekranas padengtas safyro danga, įdiegtas GPS imtuvas.

Apyrankė taps priedu prie išmaniojo telefono, leis gauti prieigą prie SMS, pranešimų, įeinančių el. laiškų, pasiūlys kitų funkcijų. Baterijos užteks iki kelių dienų; įkrovimui numatytas micro-USB lizdas.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai (2)