JAV nusprendė: ginklų Ukrainai neduos, bet padės Baltijos šalims

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

evaldosia 2015-03-11 09:43
rusija niekam ginklų netiekia.donbase savanoriai,su savo tankais ir gradais,kurius nusipirko turguje.amerikonai irgi neturi tiekti ginklų,nors maža turgelį irgi galėtu atidaryti.
Creatium 2015-03-11 09:58
Tai ir netiekia. Tiesiog Latvijoje pastebėtas dreifuojantis laivas, pilnas tankų. Tai kodėl nepriglaudus? Pasidalinsim visi po lygiai daug maž. Latvijai teks vienu tanku daugiau, nes ji tą laivą sugavo.
enjoy.slurm 2015-03-11 11:14
'Jau kovą naujasis JAV dalinys dalyvaus pratybose „Summer Shield 2015“, o gegužės mėnesį visose Baltijos šalyse vyks milžiniškos karinės pratybos, kuriose dalyvaus JAV šarvuotoji technika bei aviacija' Oi putosis ir spjaudysis vatnikai.. Reikės gi keisti ateities planus dabar. Naujos respublikos Baltijos šalyse ne taip lengvai bus sukuriamos, kaip Gruzijoje, Ukrainoje ar Azijos gilumoj.
Simplicity 2015-03-11 11:48
Jei prieš gerus dešimt metų nebūtumėm „už butelį alaus ir skalbimo miltelius pardavę Lietuvos nepriklausomybės“ ir įstoję į ES, o kiek vėliau ir į NATO, tai visai tikėtina, kad šiandien Lietuvos teritorijoje turėtumėm Padniestrę, Abchaziją ar kokią nors liaudies respubliką. Abejoju, kad dabartinis Rusijos režimas imsis kokių nors karinių veiksmų ir bandys jėga įsiveržti į Baltijos šalis. Toks ėjimas reikštų, kad Rusija skelbia karą ne tik NATO, bet ir Europos Sąjungai. Tačiau net ir tuo atveju, jei JAV su didžiosiomis ES narėmis neduotų reikiamo karinio atkirčio, Rusija būtų suėsta ekonominėmis sankcijomis, kurių šiandien taip ir nesugeba įvesti ES ir JAV. Krymo okupacija Rusijos rublio atpigino trečdaliu, investuotojai iš šalies išvežė šimtus milijardų dolerių, iki seniai regėtų aukštumų pašoko infliacija ir tarpbankinės palūkanos. Užsirovus ant ES ir NATO, tektų kinams ne tik Sibiro dujų telkinius atiduoti, bet ir visą Sibirą padovanoti, kad tik dar bent kažkiek Putino režimas išsilaikytų.