Ieškote darbo? „Harley-Davidson“ pasiūlymui neįmanoma atsispirti  (1)

Kompanija „Harley-Davidson“ ieško vieno aistringo motociklininko dviejų mėnesių trukmės kelionei po Europą. Vienam laimingajam, kuris bus išrinktas iš visos Europos, kompanija duos galingą motociklą „Street Glide“, sumokės 25 tūkst. eurų atlyginimą ir padengs kelionės išlaidas. Po kelionės motociklo grąžinti nebereiks. Į šį svajonių darbą gali pretenduoti ir kelionių motociklu mėgėjai iš Lietuvos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Projektui bus atrinktas tik vienas dalyvis.

Pirmiausia, jis turės suplanuoti savo nuotykių kelionę, o vėliau ją įgyvendinti – aplankyti daugiau kaip 20 Europos šalių, ieškant geriausių kelių važiavimui motociklu.

Savo patirtimi keliautojas turės dalintis socialinės žiniasklaidos kanaluose bei tam skirtoje interneto svetainėje. Kelionė truks du mėnesius. Nepamirštamus įspūdžius, nuotykius ir motociklininko patirtį fiksuos profesionali kino komanda.

Visi pageidaujantys kviečiami teikti paraiškas svetainėje riderwanted.harley-davidson.com ir papasakoti, kodėl jie yra tinkamiausi kandidatai šiai kelionei. Paraiškas galima teikti iki kovo 20 d.

Balandį bus paskelbtas pasirinktas motociklininkas. Į kelionę atrinktas projekto dalyvis turės išvykti jau gegužę.

Visi potencialūs projekto „Discover More“ dalyviai privalo turėti galiojantį Europos Sąjungos piliečio pasą, A kategorijos vairuotojo pažymėjimą ir, svarbiausia – aistrą pasakoti istorijas, įkvepiančias kitus žmones pasiryžti panašiam nuotykiui.

Vėliau šiais metais „Harley-Davidson suteiks galimybę kelionių įspūdžiais pasidalinti visiems motociklininkams iš Europos, Artimųjų Rytų ir Šiaurės Afrikos.

Motociklininkų įkurtoje internetinėje bendruomenėje, skirtoje visiems motociklų gerbėjams, nepriklausomai nuo jų vairuojamo motociklo, bus galima ieškoti ir atrasti įdomius kelius ar vietas kelionių metu.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(48)
(0)
(48)

Komentarai (1)