Samsung vėl stebina – pristatys naują išmaniųjų telefonų seriją  (8)

Puslapio SamMobile teigimu, kompanija Samsung Electronics ruošiasi anonsuoti naują išmaniųjų telefonų seriją, kuri gaus operacinę sistemą Android.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujoji serija vadinsis Galaxy H.

Šaltinio turimais duomenimis, Samsung padavė patentinė paraišką P. Korėjos patentų ir prekės ženklų tarnybai, kad ši užregistruotų prekės ženklus Galaxy H1 ir Galaxy H7.

Dar anksčiau elektronikos gigantas gavo teises į prekinius ženklus Galaxy A6, A8 ir A9. Tikėtina, kad naujieji išmanieji telefonai, priklausantys Galaxy H serijai, pasirodys dar šiemet.

O kol kas Samsung ruošiasi savo flagmanų Galaxy S6 ir Galaxy S6 Edge prekybos pradžiai. D. Britanijos gyventojams Galaxy S6 kainuos 550 svarų sterlingų, tuo tarpu Galaxy S6 Edge – 650 svarų (kainos nurodytos be sutarties su operatoriumi). Reikia pažymėti, kad tai yra šiek tiek daugiau, nei dabartinių Apple flagmanų iPhone 6 ir iPhone 6 Plus.

Leidinio Forbes teigimu, didesnė kaina Samsung nejaudina, kadangi ji tikisi daug didesnių pardavimų, nei Galaxy S5 atveju. To leidžia tikėtis rekordiniai Galaxy S6/S6 Edge užsakymai.

Samsung atstovai tikis, kad didesnė kaina, o kartu ir didesni pardavimai leis kompanijai padidinti pelną, kuris praėjusiais metais smuko net 60%.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(17)
(-9)

Komentarai (8)