Maloni staigmena iš Acer minimalizmo gerbėjams: Revo One RL85 (Video)  (2)

Naujas miniatiūrinis kompiuteris Acer Revo One RL85 jau netrukus pasirodys Europos prekyboje. Paremtas Intel Broadwell procesoriumi, Revo One RL85 yra naujausias mažų Acer kompanijos asmeninių kompiuterių pasiūlos modelis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Revo One RL85 tokio tipo konstrukcijų įrenginių fone visų pirma išsiskiria savo gretasienį primenančia forma. Iš karto matyti, kad į pirmąją dizaino vietą kūrėjai iškėlė minimalizmą. Naujasis Revo One neturi nereikalingų niekučių.

Visos jungtys yra gale, o diodai bei atminties kortelių lizdas – viršuje. Korpusas turi tokius išmatavimus: 155 x 106 x 106 mm. Kompiuteris parduodamas su išoriniu,  mažu adapteriu.

Gerai suprojektuoto vidaus dėka Revo One RL85 gali sutalpinti du kietuosius diskus arba 2,5 colių formato SSD diskus.

Nauji Acer Revo One RL85 kompiuteriai yra 8 versijų, kuriuose pritaikyti 14-nanometrų Intel Broadwell procesoriai, o konkrečiai: Core i3-5010U arba Core i5-5200U.

Kompiuteriai turi 4 GB DDR3L tipo RAM atminties, tačiau yra ir 8 GB versijos. Kompiuterio gale yra dvi USB 2.0, dvi USB 3.0 jungtys, dvi vaizdo išvestys (HDMI ir mini DisplayPort) bei ausinių išvestis (3,5 mm mini jack).

Prekyba Acer Revo One RL85 kompiuteriais prasidėjo jau keliose Europos šalyse. Kainos, priklausomai nuo konfigūracijos, yra nuo maždaug 470 iki 570 eurų už vienetą. Kol kas siūlomos tik juodos spalvos kompiuterių versijos, tačiau gegužę pasirodys ir balti modeliai. Visos versijos parduodamos su Windows 8,1 operacine sistema bei nuotolinio valdymo pultu.

Tolesnėje nuorodoje galite palyginti kitų gamintojų siūlomų mini kompiuterių asortimentą ir lietuviškas kainas - pagal jas matyti, kad naujasis Acer Revo One RL85 bus pakankamai konkurencingas gaminys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(12)
(5)
(7)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: