Įspūdingos prognozės: naujas pelningiausias produktas Apple istorijoje  (0)

Tai visai ne juokai. Nors didžiausią pelną kompanijai neša iPhone įrenginiai, pelningiausiu produktu gali tapti Apple Watch, kuris per dvi savaites turėtų sugeneruoti pajamas viršijančias 2 mlrd. dolerių!


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Carl Howe paskelbė pirmųjų dviejų savaičių po premjeros Apple Watch pardavimų prognozes. Per tą laiką kompanija turėtų parduoti apie 3 mln. išmaniųjų laikrodžių vienetų. Palyginimui, per visus 2014 metus Android Wear laikrodžių gamintojai pardavė šiek tiek daugiau kaip 700 tūkst. tokių įrenginių vienetų. Lyginant šiuos skaičius, reiktų atsižvelgti ir į milžiniška skirtumą pasiūlos įvairovėje bei kainoje - Android Wear laikrodžių yra daugybė skirtingų variantų! Tolesnėje nuorodoje galite susipažinti su Android laikrodžių pasiūla ir lietuviškomis kainomis.

Remiantis Carl Howe paskelbta informacija, Apple laikrodžių pardavimų skaičiai atrodys taip:

  • Apple Watch Sport: 1,8 mln. vienetų;
  • Apple Watch (nerūdijančio plieno): 1,2 mln. vienetų;
  • Apple Watch Edition: 40 tūkst. vienetų.

Tokie išmaniųjų laikrodžių skaičiai turėtų sugeneruoti apie 2 mlrd. dolerių siekiančias pajamas. Taip pat sužinome, kad Apple Watch atveju bendroji marža viršys 60%. Tai lems, kad išmanusis laikrodis taps pelningiausiu produktu Apple kompanijos istorijoje!

Tačiau nepamirškime, kad tai tik pardavimų prognozės, o ne oficialūs duomenys, kuriuos, beje, turėtume sužinoti jau balandžio 27 dieną, kai Apple paskelbs praėjusio ketvirčio finansinius rezultatus. Tikėtina Tim Cook pasinaudos proga ir atskleis pirmąsias su Apple Watch pardavimais susijusias detales.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(6)
(15)
(-10)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: