Paaiškėjo, kada iš tikrųjų sulauksime LG G4 debiuto  (2)

Vakar pasirodžiusi informacija apie LG G4 debiutą gegužės 31 d. tapo eiliniu nesusipratimu, kai buvo prastai išverstas tekstas iš korėjiečių kalbos. Praktikoje viskas yra kur kas optimistiškiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

LG atstovai žurnalistams iš puslapio GSMArena pranešė apie klaidą ir pažymėjo: „Gegužės 31 d. – tai promo akcijos pabaiga, o ne LG G4 tiekimo pradžios data. Preliminarūs užsakymai priimami jau dabar, o P. Korėjos gyventojai savo LG G4 galės gauti balandžio 29 d.“ Priminsime, kad LG savo būsimo flagmano anonsą numatė balandžio 28 d. Be to, korėjiečių kompanija atrinko 4000 žmonių iš 15 šalių, kurie galės atlikti išmaniojo telefono pilotinį testavimą, likus porai savaičių iki oficialaus debiuto.

Tikimasi, kad LG G4 gaus 5,5“ įstrižainės ekraną, kuris naudoja Quantum technologiją, o raiška sudarys Quad HD (2560 x 1440).

Taip pat minimas Qualcomm procesorius Snapdragon 810 (kai kurie šaltiniai kalba apie paprastesnę modifikaciją Snapdragon 808), 3 GB operatyvios atminties, pagrindinė 16 MP kamera su f/1.8 diafragma, 3000 mAh akumuliatorius ir 8,9 mm storio korpusas.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(7)
(0)
(7)

Komentarai (2)