Suomija nenori žaisti slėpynių: neteisėtai įsibrovęs povandeninis laivas sulaukė sprogmenų porcijos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mnv 2015-04-29 23:15
Ooooooo cia tai 1/1 citata ruskiu TV DDD Kazkaip pamirsta, kad ir JAV ta velikaja derzhava gali paversti pelenu kruva. O kitas dalykas, tai kaip manot, jei rusai uzfiksuotu, tarkim, skrendanti zvalgybini lektuva ju teritorijoje, kaip reaguotu? (Hint, prisiminkit saltaji kara ir ar del to kilo branduolinis?)
Marius.brn 2015-04-30 00:05
Įprastiniai troliai, neturi jokios logikos ir tiesiog bando kiršinti, todėl lengva juos atpažinti. Jie gali šnekėti non stop, nes jų teiginiai tiesiog šokinėja padrikai. Arns bando apsimesti ne troliu ir kai gali, bando šnekėti rimtu veidu. Bet kai ateina rimti klausimai, tai deda į krūmus kaip vargšas, nes nenori iš savęs padaryt eilinio trolio. Principe, dabar Arnas viską normaliai pasakė, nes, jei galvoti apie geriantį kaimyną (trapecijaus versija), kuris trinasi kur nereikia (net jei ir nebuvo Suomijos terijoje, tai visi sutiks, kad karinis aktyvumas padidėjęs apskritai) ir už tai paleistį kulką į tarpuakį - nėra teisinga, palei šiandienines normas. Bet esminis dalykas, Arns niekados nešnekės, kaip reikia gydyti, to asocialo bėdas. Jis nemato jame bėdų. Kas automatiškai, sako, kad yra kažkos prisirišimas ar šiaip rubliais skaičiuoja pajamas.
lucy 2015-04-30 03:40
Jokios logikos lol tai tu palaikai immortal įdėja pirmiau šauk paskui klausk? Jei tokie puspročiai kaip jūs su imortal sėdėtų atsakingose kėdėse(savaime aišku tai neįmanoma reikia praeiti sveiko proto psichologijos testą) tai jau būtų buvusi pasaulio pabaigą n kartų. Nes istorijoje buvo daug vietų, kai kompai užgrybaudavo ir atrodyvo jog atominės parskrenda ir tt. Nežinau kaip kitiems, bet mane erzina pastovus stumimas ant Rusijos į vienus vartus + dažnai tie straipsniai būna šūdo kokybės kur niekas neaišku, net ir dabar faktas tik vienas suomiams kažkas pasivaideno, jie patys nėra niekuom tikri. Vien dėl to dažniau palaikau Rusija, nes kai viskas apkabinta šlykščiai makaronais tiesiog nepernešu ir einu į priešingą pusę negu mane stumia(ožiaragis). Šiaip gal jei suprasčiau rusiškai ir galėčiau jų makaronynės paklausyti supykintų ir nuo jų, bet dėja mokykloje rusų nesimokiau. Aplamai erzina mane visas šitas šūdas, TV nebežiūriu, bet ir čia pradėjo... PS. Lietuvos žiniasklaida, Rusija naudoja savo propoganda ir melus whatever, bet jūs iškilkit aukščiau(gal reiktų sakykyti nenusileiskit?) ir užteks tų makaroninių straipsnių. Kokybė> kiekybė. čia labai tinka. Taip ir jaučiuosi jog man bando prišikt į galvą.
immortallt 2015-04-30 08:03
lucy, oi kaip neaišku, okupavo Krymą ar ne. Dar labiau neaišku, ar Rusijos karinė technika yra Ukrainoje ar ne. Toliau tik detalės. P.S. kokia didelė agresija savo teritorijoje susprogdinti povandeninį užtaisą... Jei nieko vis dėl to nėra, tai Rusija taip supyktų, kad branduolinį karą paskelbtų! O jei yra... Tai argi tai nėra jau karas?
Marius.brn 2015-04-30 08:12
Aiškiai pasakiau, kad palaikau Arno poziciją, dėl šios konkrečios situacijos. (t.y. nebūtina visus šaudyt iš karto, nors kai kuriems prasigėrusiams kaimynams išimtis galima būtų padaryt). Čia būtent tai, ką aš turėjau omenyje, apie tokius įprastinius trolius, kurių teiginiai su logika nesiriša, Lucy. Kaltini, net neįsigilinusi į tekstą.
sielinas 2015-04-30 08:46
Visi žino taisykles. Įlindai ne į savo teritoriją mirk. Kam čia dar gąsdinti,.
wizby 2015-04-30 10:04
Girtam kaimynui Volodei reikia perspėjamąjį ne į orą, o į koją šauti. Į orą aišku ne blogiausias variantas, bet prasileidęs skylę kojoj pagalvos ar nori kartoti.
Kirtiklis 2015-04-30 11:16
Tik nesenai "vaidenosi" Švedams, o dabar jau ir Suomiams prasidėjo. O ir čia toks pat atvėjis kaip su Arns, kuris sakė esąs objektyvus, tik visada už Rusija mūru, taip ir tu nes tave "stumia" tai tu visada palaikai Rusija. Och, kaip tai tas pats varijantas pridėjus mūsų giedrius.saugai ir t.t
sub 2015-04-30 13:44
Pats pasimetei turbūt Tavo pvz yra teisingas ir Suomiai lygiai taip pat padarė. Paleido kelias mažesnio gylio bombikes kad pagąsdinti. Arns teisingai šį atvejį pakomentavo. Rusai provokuoja svetimuose vadnenyse plaukiodami, bet jei jie būtų išprovokavę Suomius paleisti didesnio gylio bomabs ir susprogdinti laivą, jei iš vis ten buvo, tai manau Rusijos provokacija būtų suveikus ir kiltų konfliktas. Taigi suomiai teisingai padarė, parodė kad tturi ir jie ginklų - paleisdami tas "tipo" bombas, nu čia pagrąsinimas.