Pirmieji „Apple Watch“ nusivylimai: neveikia su tatuiruotėmis ir trikdo sveikatą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ISG 2015-05-06 13:04
Nu ir debilai tie amerikonai kartais... kaip galima but alergisku laikrodziui, visai jau isnaglejo tuoj bus alergiski isvis i lauka iseit...
aurimokas 2015-05-06 13:07
Tipiškas Apple pasiaiškinimas Paprastas_zmogau, atbėk ginti savo numylėtojo Apple garbės ir pritark, kad ne laikrodis šūdinas, o vartotojai nemoka naudotis ir patys kalti kad tatuiruotes darosi
Arns 2015-05-06 13:17
alergiški ne laikrodžiui, o tam tikroms medžiagoms. Šiaip išvis, nėra nieko patogiau laikrodžiui kaip odinis dirželis, ir priveržus mažiau po juo prakaituoja (lyginant su plastiku), elastingesnis ir mažiau kliūnantis nei per laisvas metalinis.
immortallt 2015-05-06 13:37
Nikelis naudojamas pigiuose laikrodžiuose. Kaip tokį pagamino, parduoda kaip prabangų. Perkant tikrą laikrodį bent už 100€ nepastebėjau, kad kas kada naudotų nikelį.
ISG 2015-05-06 13:45
Mano nuomone tai plienas yra geriausia. Pas pati yra brangus laikrodis su nerudyjancio plieno apyranke. Oda.greit susidevi, jei kasdien nusiimineji laikrodi
RamasX 2015-05-06 14:13
Nėra "geriausios" medžiagos laikrodžiui ar apyrankei. Man patinka keramika, oda, plienas, titanas. Kažkam - plastikas. Ne apie tai tema. Pastaruoju metu pastebiu daug nusiskundimų dėl įvairios dėvimos elektronikos alerginio poveikio. Neperseniausiai panašų skandalą išgyveno FitBit su savuoju "Surge" modeliu. Sutinku, kad savo alergijas turėtų žinoti kiekvienas, bet Apple taip pat turėtų priimti alergizuojančius įrenginius atgal be jokių išlygų. Straipsnis parašytas tendencingai, nes aš niekur neradau Apple pareiškimo, kad pirkėjai patys kalti.
cosmosas21 2015-05-06 14:13
Taigi rašė, kad iwatch medžiagų savikaina su pagaminimu tik 80 $. Tai su medžiagų kokybe dar daug kur buvo galima padirbėti..
napoleonasss 2015-05-06 16:15
.
BadAmigo 2015-05-06 17:04
Jei su tatuiruotom rankom neveikia - amen hipsteriam, t.y. 30% Apple watch auditorijos
Plastique 2015-05-06 17:49
Cha cha cha. Eilinis apple failas ir buki žmonės kurie perka visą šitą reikalą ir paskui nesupranta kodėl tas ar anas blogai veikia/ iš vis neveikia, o čia dar ir sveikatą trikdo.
raimism 2015-05-06 18:32
nikelio nemažai ir tame pačiame nerūdijančiame pliene. Pvz mano žmona rimtai alergiška nikeliui ir jai nėra gerai net ir maistą ruošti nerūdijančio plieno puoduose (anot gydytojų - 5 min. pastovaus lietimosi su maistu yra max. ką ji toleruoja), todėl jai netiktų ir nerūdijančio plieno apyrankės. Daugelis tų, kurie aiškina apie alergikus - amerikonus greičiausiai nėra su tomis alergijomis susidūrę patys (arba bent jau artimame rate). Tie kurie apie konkrečias alergijas žino - jų ir taip saugojasi. Tie, kas žinojo apie alergiją nikeliui - puikiai žinojo, kad jo yra nerūdijančiame pliene, tokių gaminių saugojosi, rinkosi alternatyvas ir (greičiausiai) niekuo nesiskundė. Negalvokite, kad tokios alergijos lengvai nustatomos. Kaip min. Santariškių dienos stacionaras, pleistrų lopai ant nugaros, periodiniai tikrinimai ir pan. Ir tiria tokius dalykus su gydytojų siuntimais, kai yra alergijų sukeliami dusuliai, stiprūs bėrimai ir t.t. Čia kalba apie tuos, kurie apie konkrečią nikelio alergiją sužinojo būtent nusipirkę laikrodį. Jei iki tol nežinojo, o sureagavo būtent į Apple Watch - vadinasi jo ten didesnė koncentracija nei paprastai šie žmonės susiduria aplinkoje. Apple galėjo pasakyti ''viskas pagal normas'' ir patylėti apie ''nežinojo, nemokėjo, patys kalti''. Kažkas pakalbėjo greičiau, nei pagalvojo...
FtBall 2015-05-06 19:40
Kažkodėl Techonologijos.lt nerašė apie šį skandalą atskiro straipsnio.
immortallt 2015-05-06 19:51
raimism, galima pagaminti nerūdiantį plieną galima pagaminti be nikelio, bet brangesnis. Beje, net būna puodų be nikelio Gali žmonai padaryti dovaną. Dėl apple patylėti būtų galima, jei čia kai kurie neaiškintų, kokie jie tobuli ar nepakartojami. Klaidų visi daro, bet Apple yra arogantiški, o didelė dalis jų vartotojų nesupranta absoliučiai nieko. Puikiai parodo video, kai siūlo palyginti neva naują (senas) ir esamą modelius ir daug kas aiškina, koks jis geresnis. Apple watch pristato kaip prabangos produktą, o gamina iš šūdino plieno. Normalūs laikrodžiai niekad neturi nikelio, nes jis dirgina odą praktiškai visiems. Daugumai nieko nepasireiškia, ~10% odą išberia.
Paprastas_zmogus 2015-05-06 20:25
Taigi dar kartą: Kas čia taip kalba? Kas čia sakė ką nors panašaus?
Splius 2015-05-06 20:26
1.Kazkodel neesu mates NE vieno Apple fano komentaro kuris garbintu Apple ir sakytu,kad Apple geriausia,bet uztat ant kiekvieno kampo matau kaip (ipatingai android fanai) drabstosi purvais ant sios kompanijos. 2.Kaip tau gerai,kad pazysti milijonus zmoniu ir zinai kas ka supranta ir ko nesupranta. 3.Yra panasus video ir tas pats tupas Samsung fanas neatskyre Galaxy S4 nuo S5 ir ka??? Tai dabar man rekti ir aiskinti jog neva didzioji dalis Samsungo fanu nieko nesupranta? 4.Jeigu zmones sugeba ir svarbiausia turi UZ KA nusipirkti brangia Apple produkcija tai vis delto gal jie jau nera tokie nieko neismanantys,kad sugeba tiek pinigu uzssidibrti?
trapecijus 2015-05-06 21:33
Ne prie tokio rimto teiginio reiktų ir nuorodą į rimtą šaltinį pateikt. Kitaip tamstos teiginys tik bereikšmis heiterio šnipštas.
immortallt 2015-05-06 22:11
Pasižiūrėk bent vieną Apple produktų prezentaciją. Mačiau dvi, tai vemti norėjosi nuo melo. Na nežinau, mano susidūrimai su Apple fanais realiam gyvenime labai aiškūs ir vienareikšmiški - rėkia kokie nuostabūs ir negendantys yra (juokingiausia, kai vienam sudegė vaizdo korta po 5 minučių nuo šių žodžių, žvengiau kokias 15 minučių). Taip vartotojų yra visokių, bet dar nemačiau kitų smartphone'ų vartotojų, kurie aiškintų apie tobulybę, kad negenda ir pan. Apple produktai nėra niekuo išskirtiniai, tad neaiškinkit, kad tokie yra.
Splius 2015-05-06 22:33
Cia tik tu vienas bandai kazka aiskinti ir irodineti tai ko nera...as irgi galiu pasakyti,kad lankausi kiekviena diena ivairiuose portalose ir matau ka zmones rasineja o tie zmones ne kas kitas kaip android/samsung fanbojai kurie pastoviai giriasi kokie ju smartphounai geriausi ir negendantys...bet kas is to? Apple produkcija kitaip nei bet kurio kito gamintojo naudojasi milijonai vartotoju todel ne nuostabu,kad tarp ju atsiranda vienas kitas debilas. Beja tu net nesugebi atsakyti "Paprastas_zmogus" i tau pateikta klausima . O tas tavo pasakymas "sudege vaizdo korta" is vis juokingas ir parodo,kad bet kokia kaina bandai heitinti Apple nes ,kad taip imtu ir sudegtu vaizdo korta nebuna nie pas viena gamintoja.
Paprastas_zmogus 2015-05-06 23:10
Kalbi kaip mažas vaikas. Tiksliau, tu ir esi mažas vaikas. Pažiūrėk į save. Virkauji čia dėl to, ką tau pasakė kiti žmonės... Tau kažkas pasakė, kad Apple produkcija yra tobula ir niekada negenda, tai tu su tuo žmogum ir aiškinkis. Ko tu čia atėjęs, atsiprašant, p**** protą dėl kažko, ko čia niekas net nesakė? Ir apskritai man įdomu, kur tu gyvenime randi tuos fanatikus ir kaip įsiveli į tuos fanbojiškus ginčus? Žinau. Tu pats esi fanatikas, todėl labai tikėtina, kad tu pats pradedi prie kitų kabinėtis ir knisti protą dėl to, ką jie naudoja. Aš realiame gyvenime dar niekada nesu gyvai sutikęs fanbojaus. Man niekas realiame gyvenime niekada nebandė aiškinti, kad Apple yra šudas ir Apple perka tik debilai. Moralas? Jei tave gyvenime dažnai supa fanbojai ir tu dažnai įsiveli į fanbojiškus ginčus, tai tu pats 100% esi fanatikas. Bet tą taip buvo galima suprasti iš tavo bukų komentarų, kuriuose bliauni, kokie Apple blogi, o vartotojai durni. Beje, žinai kas būna, kai viename ofise dirba Apple ir Windows / Android vartotojai, kurie yra normalūs žmonės? Nieko! Viso ramiai dirba, naudoja tai, kas kam patogu ir nep*** vieni kitiems proto. Beje, keletą kartų padariau eksperimentą. Per Facebook pabandžiau paskaityti komentarus, kai 15min ten papostina nuorodą į straipsnį Apple tema. Aišku 70% visų komentarų - hater'iai drabstosi šūdais. Pasižiūriu į tų komentarų autorius - 9 atvejais iš 10 matau pienburnį, dar mokyklos nebaigusį... Hmmmm
immortallt 2015-05-06 23:19
Galvoji nežinau, kad šiaip nedega vaizdo kortos? Tame ir juokingiausia Kad vaizdo korta, sužinojau tik po to, pats bendrakursis pasakė. Su anuo nediskutuoju, nematau prasmės Religinis fanatikas. Nors ir naudojuos android'u, bet nesu jo fanu. Turiu ir kritikos, naudočiausi ir windows, jei būtų buvęs telefonas, kuris patiko. Tik man nereikia sudievinti patikusio daikto.