„Xbox One“ pasipildė naujomis funkcijomis, kurios gerbėjams kelia nepasitenkinimą  (5)

„Xbox One“ turės galimybę fiksuoti televizijos turinį. Nauja DVR funkcija turėjo pasirodyti dar prieš metus, nors ir nebuvo pateikti jokie konkretūs terminai. Labiausiai tikėtina, kad įranga bus suderinama su europietiškais ir amerikietiškais televizijos imtuvais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo pat pradžių „Microsoft“ savo „Xbox One“ įrenginį kūrė kaip naminį pramogų centrą, o pirmoji konferencija buvo to geriausias pavyzdys. Daug dėmesio tada buvo skirta funkcijoms, susijusioms su televizija, kas tikrai ne itin patiko prekės ženklo fanams. Jau prieš kurį laiką kompanija pradėjo labiau koncentruotis ties žaidimais, nors tuo pačiu nepamiršo ir daugialypės terpės funkcijų. 

Paul Thurrott, žinomas kaip „Microsoft“ informacijos skleidėjas, atskleidė, kad „nužudžius“ „Windows Media Center“ ir pristačius jo įpėdinį, „Xbox One“ turėtų gauti galimybę įrašinėti į diską televizijos turinį. Šiuo metu jis palaiko tik TV žiūrėjimo funkciją. Labai tikėtina, kad naujoji parinktis pasirodys vienoje būsimų aktualizacijų, nors taip pat įmanomas dalykas, jog „Microsoft“ gali paleisti atskirą skaitmeninę programėlę. 

Įdomu tai, jog „Xbox One“ ne per seniausiai tapo pirmąja konsole, leidžiančia registruoti žaidimų vaizdo turinį su 60 kadrų per sekundę sparta. Šia parinktimi gali naudotis tik asmenys, kurie pasirinko „Preview“ programą. Turinio įrašinėjimo atveju didžiausia problema yra nedidelė konsolių kietojo disko talpa. 500 GB (specialiose versijose 1 TB), kuriuos reikėtų padalinti žaidimams, žaidimų turinio įrašymui ir dabar dar TV turinio registravimui, gali pasirodyti labai mažai. Pati funkcija yra visai įdomi, nors kita vertus, nemažai skaitmeninių platformų jau dabar siūlo dekoderius su turinio įrašymo galimybe.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(7)
(13)
(-6)

Komentarai (5)