„Xbox One“ pasipildė naujomis funkcijomis, kurios gerbėjams kelia nepasitenkinimą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

manas 2015-05-10 14:58
Nematau prasmes irasineti zaidimo eiga 60 FPS. Daug uzima sunku dalintis ir tt. Svarbiausia kad zaidziant gerai atrodytu
mirtis 2015-05-10 20:10
Kodel kelia nepasitenkinima? Ar as cia kazko nedaskaiciau tam straipsni?
Marine3D 2015-05-11 04:05
Dar viena niekam nereikalinga ir nepopuliari funkcija, kuri pakels XBOX kainą..
sigitas.vyšnauskas 2015-05-11 17:12
@ Marine3D: Kaina tikrai nesikeičia nuo tokių atnaujinimų. Microsoft kas mėnesį leidžia panašius atnaujinimus. Tai pragraminiai atnaujinimai, kurie vartotojui nieko nekainuoja. @ manas: Tiesiog jei žaidimas veikia 60fps, tai tokiu video gali parodyti labiau realybę atitinkantį gameplay. O šiaip kažkaip Xbox'e ten per daug net nekreipi dėmesio į tų video užimamą vietą. Beveik nesijaučia. Bendrai paėmus tai sveikintina naujovė. Čia nepasitenkinimą kelia tik SONY fanbojams, nes jų sistema programiškai kiek atsilieka. Viskas čia ok, nematau prasmės skųstis dėl to, kad padaro papildomą featursą.
Marine3D 2015-05-11 21:34
Gerai būtų jei būtų kaip tu sakai. Aš neturiu nieko prieš dėl funkcionalumo didinimo, tačiau klysti sakydamas, kad tai nekelia daikto kainos. Jei šiai versijai nekelia tai kitai kels. Lengva įsivaizduoti šios programinės smulkmenėlės paminėjimą kaip išskirtinį super daiktą sąraše išleidžiant "XBOX TWO" Taip yra su automobiliais, smart TV, telfonais - taip bus ir su konsolem. O svarbiausia, kad nežiūrint tokių patobulinimų constolių streameriai nuo PC atsilieka tiek, kad jų net nesimato. Palyginimui PC streamriui turėti 50 tūkst. stebėtojų realiu laiku yra normalų kai consolių streameriai teturi tik kelis tukstantukus geriausiu atveju. Ir tai ne dėl prastos vaizdo kokybės. Kitas dalykas, kas liečia PS produktą. Techniškai jie akivaizdžiai pirmauja. Programiškai gal ir ne, tačiau kaip bebūtų keistą geiminimui tai visiškai netrukdo, kas kalbant apie konsoles ir yra pagrindinis tikslas.