Facebook nemokamu internetu aprūpino milijardą žmonių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

dariusss 2015-05-17 11:14
visai noreciau isgirsti skeptiku kumentarus, kur sita projekta anksciau isdejo i suns dienas
aurimokas 2015-05-17 11:28
Gera idėja. Aprūpinkim internetu žmones kurie net kompiuterių dažniausiai neturi Kodėl neaprūpina nemokamu internetu Zuckerbergas JAV, Vokietijos, Rusijos, galū gale Lietuvos? Per didelės išlaidos?
andrulis 2015-05-17 11:36
Tai cia viskas aisku, nemokamas internetas, siekiant didinti vartotoju skaiciu facebooke. Ta pati daro ir google. Nes didesnis skaicius vartotoju, lygus didesniam skaiciui pajamu is reklamos. O nesipleciant galima uzstrigti.
Shinigami 2015-05-17 11:53
Iš kur žinai kad neturi kompiuterio? Kai Lietuva atgavo nepriklausomybę kiek žmonių turėjo kompiuterius ir kiek iš jų internetą? Jei ne GPRS internetas kuri teikia mobiliųjų telefonų operatoriai, tai daugumos kaimų gyventojai ir dabar Lietuvoje neturėtu interneto. Bet kompiuteris net ir pas juos tampa kasdienybę. Nes kompiuteris ne tik internetui naršyti skirtas. P.S. o interneto prieinamumas gali paskatinti kompiuterių pirkimą dar labiau.
kestutisz 2015-05-17 12:31
Tai, kad jie nelabai kur ir dingo, t.y. kaip ir nesimato ką kritikuoti - viziją (stebuklingų dronų? jų nėra ir nė kiek nepriartėjo)? Ar tokį tipo kaip Bitės "nemokamas feisbūkas"? Kaip suprantu ten tie kurie dabar tipo nemokamai gauna irgi kažkas tokio - kur yra egzistuojantys gprs palaikantys operatoriai ir susitarę su FB ten gali ir pateikti "nemokamai", techniškai nieko nesukūrė. Artimiausias "nemokamam internetui" projektas jau buvo - per palydovus Europe Online projektas, maždaug prieš jau gal 15 metų kuris tam tikrais dažnias "transliuodavo internetą" - klientai pateikdavo užklausąs antžeminiu ryšiu, o atsakymus gaudavo per palydovą. Tuo pačiu visi norintys irgi galėdavo gaudyti tuos paketus juos konstruoti į kažkokius webus ar net filmus ir "turėti įsivaizdavimą apie internetą".
Paramotoras 2015-05-18 14:42
Tai cia ne nemokamas internetas o faceboobko klientu rinkimas. Tipo perki telefona, perki paslauga kalbeti lelefona ir vietoj to kad gautum koki 500mb laisvo trafiko tau duoda bilekiek facebooko. nu nafik man toks internetas. Lai tie turintys nemokama interneta papostina cia ka nors. O fig. Tik cukerbergo reklameles gali spaudyti. Tiesa nauju klientu prisirinks kalna. Afrikai patinka scaminti. O dabar jau scamins facebookas pilnu tempu