Google padės jums išsirinkti Android išmanųjį telefoną  (1)

Išmaniųjų telefonų su operacine sistema Android yra visa galybė, ir pasirinkti sau tinkamą kartais būna labai sunku. Į pagalbą nusprendė atskubėti Google, kuri, kaip Android kūrėja, išmaniuosiuose telefonuose turėtų nusimanyti kaip niekas kitas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Google pristatė išmaniųjų telefonų pasirinkimo instrumentą „Which Phone“. Tai internetinė tarnyba, kuri vartotojui užduos keletą klausimų, o kaip atsakymas bus pateikiami telefonų variantai.

Viskas prasideda klausimu apie tai, kuo telefono būsimas savininkas paprastai užsiims – fotografuos, klausysis muzikos, dirbs, žais, naršys Internete ir t.t. Pasirinkęs variantą, vartotojas turėtų atsakyti, kaip dažnai jis planuoja naudoti telefoną pagal savo pomėgį ir ar labai tas pomėgis jam yra svarbus.

Natūralu, kad laukti 100 procentų jūsų norų ir pomėgių bei galutinio rezultato atitikimo neverta. Paprastai Google tarnyba siūlo bent keletą išmaniųjų telefonų – flagmanų, pavyzdžiui, Samsung Galaxy S6 arba Galaxy S6 Edge, LG G4, Nexus 6 ir t.t.

Galima paiešką susiaurinti ir sumažinti norimo išmaniojo telefono kainą, o taip pat pasirinkti mobilaus įrenginio matmenis, mobiliojo ryšio operatorių (paprastai šis aspektas svarbus Vakarų šalių gyventojams).

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(30)
(11)
(19)

Komentarai (1)