Samsung paaiškinimas, kas šiais laikais yra „urviniai žmonės“ sukėlė tikrą audrą (Video)  (0)

Samsung išplatino išmaniųjų telefonų Galaxy S6 ir S6 Edge vaizdo klipą, kuriame buvo išjuokti asmenuklazdes naudojantys žmonės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Reklamoje tokie vartotojai pavadinti „urviniais žmonėmis“, rašo portalas CNet.

Vaizdo klipas sukėlė tikrą audrą socialiniuose tinkluose. Nepasitenkinimo priežastimi tapo momentas, kai nuskamba frazė: „Žmonės buriuojasi, kaip silkės, bando sutilpti į kadrą ir mojuoja savo lazdomis, tarsi urviniai.“

Ant vienos iš tokių asmenuklazdžių aiškiai matyti Samsung išmanusis telefonas, tačiau ne vienas iš šių metų flagmanų (Galaxy S6 arba S6 Edge), o vienas iš pasenusių modelių.

Toli gražu ne naujausių Samsung išmaniųjų telefonų savininkai socialiniuose tinkluose pažymi, kad panašios frazės verčia galvoti ne apie Galaxy S6 arba S6 Edge turimas kameras su plačiakampiais objektyvais, o apie savo atsilikimą, apie kurį užsimena korėjiečių kompanija.

Tai jau ne pirmas skandalas, susijęs su šių metų Samsung išmaniaisiais telefonais – flagmanais. Balandžio mėnesį buvo pranešta apie žmonių papirkinėjimą, kad šie dalyvautų Galaxy S6 ir S6 Edge pristatyme Šanchajuje (Kinija) ir elgtųsi kaip tikri Samsung gerbėjai. Korėjiečių kompanijos atstovai tokius gandus kategoriškai neigė.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(11)
(18)
(-7)

Komentarai (0)