„Vertu“ ir „Bentley“ išleido unikalų išmanųjį telefoną (Video)  (8)

Prabangių telefonų gamintojas „Vertu“ pristato išskirtinį modelį, sukurtą bendradarbiaujant kartu su britų automobilių gamybos kompanija „Bentley“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įrenginys pavadintas „Vertu Signature for Bentley“, o įkvėpimo inžinieriai ir dizaineriai sėmėsi iš „Bentley Mulsanne Speed“ automobilio. Telefono korpuse panaudotos naujos medžiagos ir unikali apdaila.

Tiesa, tai jau ne pirmas kartu išleistas telefonas. Praeitų metų spalio mėnesį šios dvi garsios kompanijos pristatė savo bendrą mobilųjį kūrinį, kuris buvo pagamintas 5-ųjų bendradarbiavimo metinių proga.

„Vertu Signature for Bentley“ pagamintas iš poliruoto nerūdijančio plieno su aukštos kokybės apdaila. Klaviatūra apsaugota safyro stiklu su rubinu po kiekvienu mygtuku, o žemiau įkomponuotas „Bentley“ logotipas iš titano. „Vertu“ savo klientams taip pat siūlo plačius telefono pritaikymo savo poreikiams variantus, kurie leidžia naudotojams renkantis iš 2300 galimų kombinacijų sukurti iš tikrųjų unikalų įrenginį.

Telefonas bus pristatytas Gudvude greičio festivalio metu, o prekyba prasidės nuo šių metų rugsėjo 18 dienos. „Vertu Signature for Bentley“ kaina siekia 22 800 dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(8)
(10)
(-2)

Komentarai (8)