Išaiškintas sparčiausias pasaulyje išmanusis telefonas  (0)

Kiekviena nauja išmaniųjų telefonų karta atnaujina našumo testų rekordus. Prieš keletą metų dideliu pasiekimu buvo laikomi 20-25 tūkstančių „AnTuTu“ programos taškų, o dabar „Samsung Galaxy S6“ ir „S6 Edge“ surenka daugiau nei 60 tūkstančių. Tačiau šis skaičius yra gana abstraktus ir ne visada parodo tikrą telefono galią.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internetinės svetainės „TomsGuide“ ekspertai nusprendė išsiaiškinti kurie iš populiarių flagmanų geriau susidoroja su užduotimis, kurias jiems tenka atlikti realiose sąlygose. Išbandymui buvo pasirinktos šios užduotys: kameros įsijungimo, PDF failų atidarymo, vaizdo apdorojimo ir naršymo per Wi-Fi greitis, našumas žaidimuose ir spartos testuose. „Lenktynėse“ dalyvavo „Galaxy S6“, „LG G4“, „iPhone 6“, „ASUS Zenfone 2“, „Motorola Nexus 6“ ir „HTC One M9“. Reitingo lyderiu tapo „Samsung GALAXY S6 edge“, kuris pirmąją vietą užėmė šešiuose iš devynių bandymų ir gavo „sparčiausio išmaniojo telefono pasaulyje titulą“ titulą. Jo artimiausias konkurentu buvo „LG G4“, kuris neblogai pasirodė daugelyje testų stabiliai patekdamas tarp lyderių. „HTC One M9“ nepaisant to, kad naudoja galingesnį procesorių „Qualcomm Snapdragon 810“, gerokai atsilieka nuo „LG G4“ ir net „iPhone 6“, kuriam netrukus sukaks vieneri metai. „Zenfone 2“ ir „Nexus 6“ nė viename bandyme nesugebėjo aplenkti visų konkurentų ir dažniausiai likdavo žemiausiose pozicijose.

Vaizdo įrašo redagavimo testas buvo atliekamas su „VidTrim“ programa, kuri neturi „iOS“ versijos, todėl „iPhone“ šiame bandyme nedalyvavo. Išmanieji telefonai varžėsi per kiek minučių 204 MB vaizdo įrašą jie gali konvertuoti iš 1080p raiškos į 480p.

Žinoma, testą pavadinti korektišku sunku, nes buvo lyginami paėjusių metų „Motorola“, „Apple“ ir „ASUS“ flagmanai su šių metų „Samsung“, „HTC“ ir „LG“ produktais, be to nebuvo išbandytas nė vienas kinų išmanusis telefonas ir „Sony Xperia Z3+“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(23)
(11)
(12)

Komentarai (0)