Kraupus vaizdo įrašas: katastrofos vietoje separatistai suprato, kad numušė ne tą lėktuvą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

aurimokas 2015-07-18 16:49
http://edition.cnn.com/2015/05/03/middl ... ccused-us/ Tai kodėl tada JAV nėra teisiama Hagos tribunole? Kodėl nėra pasmerkta viešai ir niekas nerėkia kad Obama yra žudikas manijakas? Nuteist jį tuomet reikia myriop, nes buvo nužudyti civiliai niekuo dėti žmonės.
Arns 2015-07-18 17:14
Wow,kokie logikos perlai, gal kartu ten pat sodinkime ir Ukrainos bei Malaizijos politikus,vienus kad leido skraiyti, kitus kad nepasižiūrėjo kur skraido? P.S Su "Blackwaters" istorija pataikei kaip pirštu į akį, nesvarbu ką žmones kalba, apkalbos nevirsta įstatymais. Už pažeidimus nukentėjo firma ir tą padarę asmenys, o ne užsakovai (nebent būtu paaiškėję jog ir įsakymas buvo padaryti karo nusikaltimą).
mnv 2015-07-18 17:27
JAV iš 5 blackwater'io dalyvių: 3 gavo po 30 m., 1 iki gyvos galvos, 1 laimėjo loterijoje kaip liudininkas. Ką rusija padarė? Prikurė fotoshopų ir trenktų teorijų. P.s. jei nepastebėjai tai pirma posto dalis buvo sarkazmas skirtas aurimokui.
Justas777 2015-07-18 18:26
Jau kazkas panasaus i normaliu zmoniu komentarus. Palinkesiu visiems maziau rodyt ta savo lietuviska mentaliteta ir nepaverst sito gero ir idomaus naujienu portalo diskusiju skilties panasios i delfi komentatoriu..visada reikia isklausyt kito zmogaus nuomone ir nepult akiu draskyt su nesamoningais teiginiais..
Jomajo 2015-07-19 13:18
o as tau palinkesiu nepezet nesamoniu ir atsakyt i punktyro pateiktus faktus. Dar pasakyk kodel tiek laiko separatistai delse ir neisileido stebetoju, tyreju? nors tau tikriausei nedasustu, net jei pats putka atvyktu ir pasakytu: Taip sunau, tai musu darbas, musu klaida. Kas cia tau akis drasko su nesamoningais teiginiais, galima konkreciau? cis tik tu babos vangos prisiklauses suda mali.
extream 2015-07-19 22:25
galit visa istorija pasiskaityt: https://en.wikipedia.org/wiki/Malaysia_ ... estigation trumpai: rusai kaltina viena puse, amerikonai ir ukrainieciai kita, nyderland'u ekspertai istyre nuolauzas ir nustate kad sauta is BUK sistemos, sako kad neimanoma pasakyt kas ir tiksliai is kur sove. paskutinis epizodas: In July 2015, News Corp Australia published a video recorded at the scene shortly after the crash showing militants described as "Russian-backed rebels" arriving and ransacking the wreckage. Prie ko jie ir is kur jie irasa gavo nerasoma. Apie jo autentiskuma taip pat. nezinau kaip kitiem bet man atrodo kad arba garsas filtruotas stipriai (kam to reikia?) arba kitur irasytas. Beje del propagandos lietuvoje: ne rusiska ji, o lietuviska, pabukit bent pora menesiu kokioj kitoj europos saly ir tik tada pastebesit kiek jums jos per visas televizijas seriama. Net ir sitam tinklarasti: rusai sudejo i raketa ne ta puse sensorius- silpnaprociai jav sukure lektuva kuris kainuoja dafiga ir f-16(lygtais) ji gerokai lenkia- nu ir kas? visiem pasitaiko... apie sauktinius ir ka per visur apie juos raso isvis net nepradesiu. EDIT: Tas aidas ties 00:30 atviroje vietoje filmuojant nelabai itikinamai skamba net jei ir filtras naudotas
mnv 2015-07-20 02:11
Ten panasiau ne i filtrus kazkokius, o i filmuota ekrana, pagal garsa ir pati vaizda. (Aka kaip TS rip'as is kino teatro).
kionig 2015-07-20 16:45
Galėtum pradėti, pažiūrėtumėme kokius argumentus pateiktumei, jei sugebėtum juos pateikti, bet gal geriau kitoje temoja būtų įdomu pamatyti.
extream 2015-07-20 17:41
" 17 min video versta stenograma." - neatidaro, raso kad tik memberiam rodo premium content. gal yra kur nemokamai paziuret? "Nereikia būti ir kito šalyje, kad matytum kur tikroji rusiška propaganda yra ir kaip ją bando čia prastumti visokie prorusiški troliai." As pats gyvenu vokietijoje, saule sviecia, viskas grazu, faina, sugrysti i lietuva, isijungi telika, tai is visu pusiu eina- rusai blogiausi, puola, reikia gintis, per visur yra nuteikinejama pries juos (o maziau issilavine zmones nesupranta kad valstybe- tai ne eilinis pilietis. Turiu pazystama, kuri kazkoks marozas is autobuso isstume, nes rusiskai telefonu snekejo). Tai nera gerai, ar cia mazdauk principas - pries dauk metu jus mum spauda draudet, o dabar mes jum (argumentas apie draudziamus kanalus)? As esu uz zodzio laisve ir manau, kad kiekvienas turi teise ja isreikst, net ir tie jusu vadinami interneto troliai, tik viskas civilizuotai turi vykti, o ne taip, kad kazkas pasisako kitaip ir is visu pusiu staugimas prasideda. O lietuvoje del situ paciu raketu per ZINIAS (o ne koki kakadu) sakoma, kad tai rusu raketos (tai yra nuomone, o ne faktas). faktas yra tas, kad ekspertai nustate jog neimanoma pasakyti kas ir is kur pasove (jei sis irasas tikras, tai gali pasikeisti). Bet ar girdejot apie ekspertu isvadas per zinias? as negirdejau. Kodel negirdejau? nes tai priestarauja lietuvos valdzios nora nukreipti pilieciu agresija i rusijos puse. Tai ir yra propaganda. Bandoma nepastebimai nukreipti daugumos pilieciu nuomone (80% maziau issilavinusiu), kurie maziau domisi ir tiki ka per telika rodo. As labai dziaugiuosi, kad pateikete nuoroda i originalu irasa, nors ir mokamas jis. sia siaip pamastymas: ar verta lietuvai palaikyti agresyvius santykius su rusija? Kam labiau del to skauda: Lietuviams ar Rusams? EDIT: dar del "rusijos troliu":ar juos geriau laikyti tiesiog troliais ir ignoruot kaip ir kitus trolius, ar is ju daryt skandala ir sureiksminti iki "rusija lietuvos interneto tinklarasciuose skelbia propaganda"
kionig 2015-07-20 18:05
Na gerai, eskpertų išvados tokios, bet ar tyrimas baigtas iki galo? Ne neatrodo, kad įrašas būtų suklastotas, nors paranojiškai žiūrint visko galima prisigalvoti ir prispekuliuoti. Kol kas tai ir įdomiausia, kad įrašas ar tik nekompromituoja pačių prorusiškų separatistų, kurie taip elgėsi ir ką jie nori patys suformuoti kalbėdami apie Sukhoi 25, kuris numušė šį, o jie numušė Sukhoi, bet kur numušto Sukhoi įrodymai - kol kas nematyti, kad būtų paviešinti kaip jų alibi.
extream 2015-07-20 18:37
"Ir apskritai kuo toliau, tuo kaimynas nebetampa patraukliu partneriu ekonominiuose santykiuose. Tad bent jau tikrai sveiko proto žmonės nemato, kuo ta Rusija galėtų būti naudinga, neskaitant prorusiškų trolių" Butu dauk fainiau argumentuot naujais duomenimis, bet naujasniu neradau 2006m. lt eksportavo 8.9% i rusija, kas yra ne stebuklai, bet vistiek nemazai, vis darbo vietu gerokai lietuvoje daugiau. Tegul tik palieka savo pinigus cia, ir taip ju visiem truksta, reikia tai leisti. Del energetikos, tai tiek jus tiek ir as tikimes kad tai tiesa, nes priklausyt nuo rusijos nera gerai. O si istorija tai kazin ar kazkada baigsis, dar yra ta teorija, kad ukrainieciai putino lektuva bande numust, bet tu teoriju galima dafiga prisigalvot. kas ten nutiko zino tik tie, kurie issove ta raketa. Bet vistiek negalima teigti kad rusu raketos (kad ir kaip noretusi), jei tai yra tik nuomone, o ne faktas. Sitoje vietoje as ir matau propaganda EDIT: del tu ju lektuvu as irgi nesuprantu, bet imant is anglu pavyzdi reiketu to labai nesureiksminti, pas juos irgi taip pat rusai tikrina kariuomenes regavimo laika