Luhansko separatistai ginklus iš žaidimo Battlefield 3 rodo kaip amerikietiškus (Video)  (18)

Ketvirtadienį, liepos 23 d., tinlaraštininkas Antonas Logvinovas, o drauge su juo ir kompiuterinių žaidėjų svetainės atkreipė dėmesį į Luhansko separatistų klastotę. „LLR“ „generalinės prokuratūros“ Luhansko oro uosto griuvėsiuose neva rasti amerikiečių ginklai pasirodė esantys su markiruote, nukopijuota iš kompiuterinio žaidimo Battlefield 3.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!


LNR vaizdo medžiaga

Išvakarėse „LLR“ „generalinės prokuratūros“ tyrimų skyriaus vadovas Leonidas Tkačenko papasakojo, kad Luhansko oro uosto griuvėsiuose neva rado amerikiečių gamybos nešiojamus zenitinius raketinius kompleksus (NZRK) „Stinger“.

Pateiktame „operatyvinėje“ vaizdo medžiagoje aiškiai matomas užrašas TRACKING RAINER, neatitinkantis užrašo ant „Stinger“ (ten parašyta TRACKING TRAINER). Be to, tai tiksliai sutampa su iškraipytu užrašu žaidime Battlefield 3.

blockquote class=alien>„O dabar svarbiausia – žinote, iš kur atsirado Rainer? Iš Battlefield 3. Google įvedus Stinger paiešką, pirmas rezultatas yra vaizdas iš šio žaidimo – paveikslėlio nuoroda veda į IGN.

Tikriausiai DICE tyčia iškraipė užrašus, bei kai kurias detales, nes jie neturi ginkluotės licencijos. Na, arba apsiriko – žaidime užrašo praktiškai nesimato“, – parašė Antonas Logvinovas.

Be to, jis atkreipė dėmesį, kad padirbinį išduoda atvira suvirinimo siūlė, o taip pat viršutinės dalies ir elektronikos nebuvimas.

Žaidimas Battlefield 3 pasirodė 2011 metais. Tai pirmo asmens šaudyklė.



tvrain.ru

(67)
(5)
(62)

Komentarai (18)

Susijusios žymos: