Pasirašytas naujas taikos planas Ukrainoje: 11 punktų, kurių turės laikytis Ukraina ir Rusija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

PupuDede 2015-02-13 08:18
Vakar apsireiškė karo trejetas Grybauskaitė, Linkevičius ir Lansbergis kuriems šis susitarimas niekinis. Kaip jums kolegos šis susitarimas?
vytautas50 2015-02-13 08:25
vardasas 2015-02-13 08:50
Putleris paspaude po padu
vardasas 2015-02-13 08:52
Jei ukraina nesilaikys viskas aisku kas bus o kas bus jei rusija nesilaikys?
w00xer 2015-02-13 09:07
Netikiu, kad staiga taip ims ir isigalios. Visi ims aiskintis kas kokio punkto nesilaiko, tanku konvojus is rusijos nesustos ir pokyciu nebus jokiu
PupuDede 2015-02-13 09:10
Ačiū už nuorodą, bet TV3 žinios tiesiog visiškai degradavusios, vien vakar apie pora minučių rodė kaip Lukašenka kėdę laiko (ištraukdama iš interneto jau pamiksuotus papildomai filmukus). Ar žinios turėtų rodyti tokius PROPOGANDA persmelktus filmukus? Vietoj žinių dabar gauname rašinėlį. Europoje pasitikėjimas spauda smuko iki dugno.
arab 2015-02-13 09:18
Ir viskas taip paprastai ? Tai kam isvis reikejo kara pradet ? Kokia visu situ zudyniu prasme buvo ?
vytautas50 2015-02-13 09:32
immortallt 2015-02-13 09:44
Jei jiems niekinis, tai kaip pavadinsi Putiną, kuris nusiuntė dar sunkiosios karinės technikos? Vycka, gal mažiau nesąmonių? Jokių ten vietinių rusų kariaujančių beveik nėra. Importinės atmatos iš aplinkinių rajonų + rusų kareivukai su sunkiąja technika. Apsimeta vietiniais ir tiek. Kvailesni vietiniai pasimetę ir patikėjo, protingesni nešė kudašių iš ten į vakarų Ukrainą. iš kur žinau? Tėvas pažįstamų turi su kuriais nesenai bendravo.
vytautas50 2015-02-13 10:03
hamann 2015-02-13 10:06
Nemaišai pavardžių? Čia panašiau apie putiną. O Ukraina išgyvens. Nepriklausomybės kaina didelė, ir jie ją sumokės. Pasirinkus teisingą kelią, jau po dešimtmečio Ukraina savo ekonomika, lenks rusiją kelis kartus.
PupuDede 2015-02-13 10:19
Imortal Jei jiems niekinis, tai kaip pavadinsi Putiną, kuris nusiuntė dar sunkiosios karinės technikos? Is kur sios zinios tik is tu pazystamu?
Pumper 2015-02-13 10:26
Kas dėl technikos judėjimo, tai aš niekaip nesuprantu, kodėl dar nėra 24/7 iš palydovų stebima Ukrainos-Rusijos siena, kad būtų aiškūs įrodymai. Šiaip ir arkliui aišku, kad iš ruskyno visi tie tankai atvažiavo, bet konkrečių įrodymų tai nėra, su kuriai Putiną už kiaušų pakabinti išeitų. O vytautas tai akivaizdžiai nežino, ką Lietuvoj žiūrėti/ko klausytis, jei jam pas mus "be jokios analizės sutartis bloga ir tiek".
PupuDede 2015-02-13 10:40
Cia musu politikams ji bloga nes karas nevyks toliau
kestutisz 2015-02-13 10:41
O rusija ką nors pažadėjo? Visas "susitarimas" tai tik Ukrainos kapitulacija prieš "nežinomus" samdinius ir tiek. Ukraina turės iš karto patraukti vienintelį efektyvų fronto išlaikymo garantą - artileriją (rusija jos ten atseit išvis neturi, "separatistai" išvis niekam nepavaldūs, jų ten net "nėra" tai jiem dzin, jei ką tai čia gal ne tie šachtininkai kurie sutartis pasirašė, o kažkokie nežinomi komunalininkai su gvozdikom ir kitokiasi gradais). Sienos kontrolė Ukrainai grįš na gal po metų, ir tai greičiausiai su kiaurai besivažinėjančiais "humanitarinės pagalbos" konvojais. Užsienio pagalbos ginantis irgi negalės prašyti dėl 10'to punkto (prisminkim, kad rusijos ten "nėra", yra tik "turistai", o jokia vakarų pagalba tokiu statusu ten neis). Dar Ukraina turės ir apmokėti atstatymą ir ošlaikyti esamą "valdžią" kurios veikėjų už nusikaltimus net negalės patraukti atsakomybėn (net dėl Malaizijos lėktuvo numušimo?).
immortallt 2015-02-13 11:20
Pumper, nu yra tas judėjimas, foto iš palydovo, video iš mobiliakų net, bet Putinas sako, kad civiliai čia ir nieko neįrodysi ir nėra kam įrodyti. Nėra kokio teisėjo, kurio sprendimas būtų autoritetas Putkei. Kryme rusai išskerdė vietinius, tada aišku jų ten tapo dauguma. Tai nėra pretekstas jiems tas žemes užimti, nes pagal šitą logiką tėra tik vienas logiškas sprendimas - išskersti rusus. (išskerdė dar sovietų laikais).
Vytax 2015-02-13 11:38
Tipinė rusiškos propagandos linija.
Shioks 2015-02-13 12:21
Na jei yra tos foto as ju dar nemaciau, esu mates kazkada rode paimta foto is palydovo Rusijos karines technikos stovykla, poto dar viena foto kai ta stovykla tuscia ir viskas, o kur kertamos sienos to nemato, tai jie specialiai neziuri nors turi tam galimybiu? As neneigiu, kad rusai tiekia technika ir ginklus, bet tiesiog niekas nebando to irodyti tiesiogiai apart pasakymu, kad technika kirto siena ir tiek. Poto JAV teige, kad turi foto is palydovo del malaizijos lektuvo numusimo, bet taip niekur ir nepaviesino ir niekas ju nemate? Kam tas foto slepti? Kam rusams skersti Kryme rusus... jie ten ne simta metu gyveno.
Atk 2015-02-13 12:35
Susitarimas-bandymas geras, kad nori nutraukti karą ir prieiti prie taikos, bet jie bando su ekonomika ir politika suvaldyti žmones, o šito jau padaryti nepavyks.
lucy 2015-02-13 13:57
Šiaip mėgstu objektyvumą ir nevirškinu šališkumo + visų tų durnų propogandinių straipsnių, kurių buvo apstu prieš keletą mėnesių, ypatingai kai per televizijos žinias rodo, nes seniau kažkaip labiau jomis pasitikėjau, seniau to nepastebėdavau, o gal ir mažiau buvo nežinau. Pvz "apsišaukėliškos Luhansko respublikos" pastoviai per TV taip sako, jei ten kokie sibiriečiai sukiltų prieš Rusiją pas mūsų tikrai per žinias nesakytų taip negatyviai ant jų "apsišaukėliški" iškarto bandoma pilkajai masei įteigti jog čia blogoji pusė, valdžia turėtų labiau pasitikėti savo žmonėmis ir leisti jiems patiems prieiti išvadas, o ne kaip kokius darželinokams su pirštu rodyti va šitas yra blogas, nes mes negražiai ant jų sakom. Arba kad ir šitame straipsnyje iškarto užkliuvo ir įsijungė "bullshit detector" ir nebegaliu normaliai straipsnio skaityti. Nu kam žeminti save(labai primena ginčą tarp penktokų), taip visiems mastantiems žmonėms aišku jog Putinas yra Rusijoje daugiau nei Presidentas, bet vėl čia man lyg pirštu bandoma parodyti va jis čia blogietis, lyg kokiam paskutiniam asilui. Normalioje žiniasklaidoje šūdais bent jau taip tiesiogiai nesisvaidoma ir taip tiesiogiai bent jau žmogaus nežemina. Mane asmeniškai visokie tokie šališkumai ir buki propagandiniai straipsniai ne tai, kad padarė mane labiau patriotišką ir pakurstė nepykantą Rusijai, bet priešingai privertė nepasitikėti mūsų žiniasklaida ir valdžia ir tiesiog realiai dabar į bet ką kas rodoma per žinias žiūriu kaip į iškreiptą tiesą geriausiu atveju.