Samsung naujovė – monitorius su bevielio įkrovimo funkcija (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

iSimon 2015-07-28 12:16
viskas tikrai saunu, tik kartais vis kyla klausimu matant tokius "isradimus" - nu bet kam to reikia? .... velgi, nereikia dideles fantazijos - ir jusu samsung tv, ir saldytuvas bei mikrobangu krosnele to paties gamintojo galetu tureti toki pati bevieli ikrovimo irengini, ir koks tikslas? na taip, sedi pries monitoriu, pasidedi telefona ir jis kraunasi - kaip ir ok, patogu, bet ar tai tikrai zenkliai pakels monitoriu pardavimus siai kompanijai? (nes dazniausiai i rinka isleidziamas naujas ar patobulintas irenginys pirmiausia turetu generuoti pardavimus).
punktyras 2015-07-28 12:52
Ir kaip sužinoti, ar generuos? Pagamintas gaminys gali padidinti pardavimus bent jau tuo, kad naujovė. Aišku, gali nepatikti dėl kokių nors priežasčių. Žodžiu, pasisekimo tikimybė 50/50. O kokia tikimybė, kad pelną generuos nesukurtas ir neparduodamas įrenginys?
Paprastas_zmogus 2015-07-28 13:55
Idėja gal ir nieko, bet pats bevielis krovimas kaip toks, mano manymu apskritai yra nesąmonė. Dabar pasidedi tą telefoną po monitorium - kraunasi. Ateina pranešimas, pakeli telefoną, nebesikrauna. Padedi atgal - kraunasi toliau. Ir taip per kelias valandas kiek kartų tas telefonas bus taip kilnojamas? Ir kaip tai atsiliepia baterijai? Su laidu telefonas bent jau pastoviai kraunasi. Tai natūralus klausimas - kas iš tokio "bevielio" krovimo? Tikras bevielis krovimas būtų jeigu telefonas iš tiesų be laidų krautųsi ir nebūtų reikalingas joks fizinis kontaktas su jokiais paviršiais. Va čia tai sutinku - būtų labai patogu.