Samsung naujovė – monitorius su bevielio įkrovimo funkcija (Video)  (3)

Daug laiko prie kompiuterių praleidžiantys žmonės dažniausiai šalia turi ir išmanųjį telefoną. Žinodama apie tai, kompanija Samsung nusprendė sukurti monitorių SE370 su integruota bevielio įkrovimo funkcija (standartas Qi).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokiu būdu, vietoj to, kad su savimi nešioti laidinį įkroviklį, užteks tiesiog padėti išmanųjį telefoną šalia monitoriaus – jei šis mobilus įrenginys yra pakankamai šiuolaikiškas ir palaiko standartą Qi. Prie tokių galima priskirti flagmanus Galaxy S6, LG G3, Lumia 930, Lumia 830, Lumia 1520 arba Google Nexus 5. Kitos monitoriaus specifikacijos patrauks žaidėjų ir entuziastų dėmesį, kartu jo užteks ir nepretenzingiems vartotojams. Prieinami variantai su 23,6“ (S24E370DL) ir 27“ (S27E370DS) įstrižainės ekranais, raiška sudaro Full HD (1920 х 1080).

Samsung SE370 serijos monitoriuose naudojama PLS matrica su 4 ms reakcijos laiku, maksimalus ryškumo lygis – 300 cd/m2, matymo kampai – 178 laispniai. Žaidėjai su AMD vaizdo plokštėmis turėtų įvertinti technologiją AMD FreeSync.

Iš vaizdo įvesčių minimi HDMI 1.4, DisplayPort ir D-Sub. Deja, apie Samsung SE370 monitorių kainą ir pasirodymo datą gamintojas nieko nepranešė.


 

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(3)
(5)

Komentarai (3)