14 funkcijų, kurias galima atlikti su „iPhone“ ausinėmis  (0)

Kiekvieno „iPhone“ komplektacijoje yra baltos ausinės, kuriomis galima padaryti kur kas daugiau, nei tik garsinti muziką. Businessinsider.com pateikia 14 funkcijų, kurios leis valdyti muziką ar skambučius neišsitraukiant iš kišenės telefono.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vieną kartą paspaudus vidurinį ausinių mygtuką pradės groti daina iš jūsų muzikos programėlės, o paspaudus dar kartą daina groti nustos – greičiausiai šitai žinoma daugumai.

Paspaudus centrinį mygtuką du kartus įsijungs kita daina, o tris kartus greitai paspaudus centrinį mygtuką daina pradės groti nuo pradžių arba įjungsite ankstesnę.

Du kartus paspaudus vidurinį ausinių mygtuką ir antru spaudimu jį palaikius ilgiau daina bus prasukama, o tris kartus greitai paspaudus ausinių mygtuką ir trečiu spaudimu mygtuką palaikius ilgiau dainą atsuksite atgal.

Kadangi ausinės turi integruotą mikrofoną, jomis galite atsiliepti į skambučius – tai galima padaryti vieną kartą paspaudus vidurinį mygtuką. O jei kalbėdami sulauksite antro skambučio, du kartus paspaudę vidurinį mygtuką atsiliepsite į kitą skambutį, o pirmasis bus atidėtas.

Jeigu norite ignoruoti antrą įeinantį skambutį, kartą paspauskite centrinį mygtuką ir palaikę kelias sekundes atleiskite. Kad baigtumėte pokalbį, vidurinį mygtuką užteks paspausti vieną kartą.

Tam, kad įeinantį skambutį nukreiptumėte į balso paštą, paspauskite ir palaikykite vidurinį ausinių mygtuką.

„iPhone“ ausinių mygtukais galima ir daryti nuotraukas – įjungę kameros programėlę galėsite padaryti nuotrauką telefonu paspaudę vieną iš garsinimo mygtukų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(8)
(8)
(0)

Komentarai (0)