„Samsung“ naujienos: du flagmanai ir naujos funkcijos (Video)  (14)

Pietų Korėjos technologijų lyderė vakar, kaip ir buvo tikėtasi, pristatė du naujus flagmanus – „Samsung Galaxy S6 Edge+“ ir „Samsung Note 5“ ir dar keletą įdomių naujovių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa, Lietuvoje kol kas bus galima įsigyti tik atnaujintą „Galaxy S6 Edge“ versiją, o flagmano „Note 5“ dar teks palaukti.

Apie „Samsung Galaxy S6 Edge+“ pasirodymą gandai sklandė jau ilgą laiką. Kaip ir buvo prognozuota, atnaujintas modelis turi didesnį „Quad HD Super Amoled“ ekraną ir spartesnį 4 GB RAM procesorių. Rudenį Lietuvos parduotuvių lentynose pasirodysiantis modelis turėtų kainuoti tarp 799 ir 899 eurų.

Dar viena žaisliukas, kurį pristatė „Samsung“, tai naujos kartos „Note 5“. Lyginant su ankstesnės kartos modeliais, naujasis modelis yra plonesnis ir numetęs šiek tiek svorio.

Bene pati didžiausia naujovė, kurią gavo „Note 5“ – tai galimybė specialiai šiam flagmanui skirtu rašikliu rašyti ant išjungto ekrano. Tokiu būdu „Note 5“ gali būti naudojamas kaip įprasta užrašų knygutė. Be abejo, specialiam rašikliui suteikta ir daugiau įvairių funkcijų.

Beje, „Note 5“ kaip „Galaxy S6 Edge+“ gali pasigirti tokiomis pačiomis techninėmis charakteristikomis: 8 branduolių mikroprocesoriumi, turinčiu 4 GB vidinės atminties. Netgi vaizdo kameros šiuose įrenginiuose identiškos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(15)
(5)
(10)

Komentarai (14)