„LG“ deda tašką LCD technologijoje: čia konkuruoti beviltiška (Video)  (1)

Iki 2018 metų „LG“ ketina investuoti 8,5 mlrd. dolerių į OLED technologijos vystymą. Korėjiečiai tiki, jog organiniais šviesos diodais paremtuose ekranuose glūdi televizorių, išmaniųjų telefonų ir nešiojamų įrenginių ateitis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„LG“ daugiau nemato galimybių ilgesnėje perspektyvoje konkuruoti LCD technologijos rinkoje su kinų gamintojais. Savo ateitį kompanija įžvelgia OLED technologijos plėtroje. Šie šiuolaikiški ekranai ne tik siūlo nuostabų vaizdą, bet taip pat gali turėti daug platesnį ir šiuolaikiškesnį pritaikymą.

„LG“ kuria lanksčius, skaidrius ir plonus kaip popieriaus lapas ekranus. Kompanija ketina toliau investuoti į OLED technologiją, o sukurtus ekranus pritaikyti televizoriuose, mobiliuose, nešiojamuose įrenginiuose ir automobilių industrijoje.

„LG“ kompanijos OLED technologija nėra taikoma išimtinai šio gamintojo įrenginiuose. Pavyzdžiui, „LG“ gamybos OLED ekranus rasime „Apple Watch“ išmaniuosiuose laikrodžiuose. Korėjiečiai rudens „IFA“ mugėje turėtų parodyti naujus įrenginius, kuriuose pritaikyta ši technologija. Todėl visų pirma turėtume tikėtis kiek labiau prieinamų televizorių, taip pat tų, su 4K skiriamąja geba.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(21)
(0)
(21)

Komentarai (1)