Naujas socialinis tinklas: bendrauti internetu galėsime ir po mirties

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lindemann 2015-08-25 12:23
Vau, internetinė reklama persikels į dar neregėtą lygį- ir po mirties soc. tinklų mėgėjai galės dalintis jų pamėgtais produktais, pirkiniais ar naujų telefonų modeliais. O kaip gi nenupirksi naujojo iPhone XX, kai velionė tetulė tau jį primygtinai rekomenduoja?
sielinas 2015-08-25 12:29
Pats projektas tai galimybė patobulėti jį kuriantiems specialistams, o projekto rezultatas tai tik žmonėms kvailinti.
Eič 2015-08-25 12:49
Dar viena informacijos rinkimo priemonė, bet žmonės noriai į ją registruosis ir po to keiks ją.
Creatium 2015-08-25 18:39
Čia jau turėtų dirbti rimtas dirbtinis intelektas, kad galėtų rimtai pakeisti žmogų. Vieną yra linkų sharinimas (pvz. žinant, kad aš mėgstu Apple - tai kas dieną kels po Apple naujieną kokią), o kita yra realus bendravimas su kitais socialiniais dalyviais (daugiausiai - gyvaisiais). Todėl nemanau, kad sugebės nueiti kur nors toliau, negu mano aprašytas variantas su share'inimais ir like'inimais. Nei ta sistema sugebės įkelti mano foto (nes neturės iš kur paimti naują foto), nei galės parašyti komentarą ar kažkokį postą. Žlugęs dalykas, kitaip tariant.
Kelio_zenklas 2015-08-25 20:48
Cia ta prasme, kai tas DI prades pats is saves tyciotis ir tai matys artimieji.... Na senoliai sako kad tai reiketu palikti ramybeje, bet pinigu ir sio gyvenimo vergai net savo kakala suvalgytu del geresnio gerbuvio. Lūseriai tik gali sugalvoti tokius verslo planus, kurie isvis nera ivykde nei vieno gyvenime plano.