Neįmanoma nekreipti dėmesio! Originalus Kinijos programišės išradimas  (7)

Šalikus primenantys trumpi sijonėliai dažniausiai yra pakankama „priemonė“ patraukti priešingos lyties atstovų dėmesį, tačiau jei norite išties išsiskirti, programišė iš Kinijos, pasivadinusi Sexy Cyborg, turi originalų pasiūlymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mergina pasigamino nuotoliniu būdu valdomą šviečiantį minisijoną, o savo tinklaraštyje pateikė išsamias instrukcijas. Nors gaminys atrodo nesudėtingas, iš tiesų kinei teko pavargti. Mat ji norėjo, kad vidinėje sijonėlio pusėje pritvirtintą LED lempučių juostą galėtų valdyti telefonu. Kur įtaisyti „Bluetooth“ ryšiu veikiantį lempučių valdiklį ir akumuliatorių? Diržo sagtyje, žinoma! Šią sagtį ji suprojektavo kompiuteriu ir pasigamino 3D spausdintuvu. Beje, jos reikėjo tokios didelės, kad pažvelgus iš šono susidaro įspūdis, jog diržas laiko ne sijoną, o tik sagtį... Sujungus visus komponentus beliko LED juostą pritvirtinti prie sijono. Iš pradžių ji tam panaudojo metalinius „žiogelius“, tačiau skausmingai pasimokė, kad metalas traukia karštį, todėl juos pakeitė valu.
Baigusi darbus, sijono „apšvietimą“ ji sujungė su išmaniuoju telefonu. Lempučių šviesumą, mirgėjimą ir spalvas ji valdo išmaniojo telefono programėle.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(16)
(78)
(-62)

Komentarai (7)