Nufilmuota, kaip Vokietijoje traukinys taranuoja pervažoje įstrigusį modernų autobusą, kuriuo buvo vežama apie 60 moksleivių (Video)  (4)

Laimė, aukų pavyko išvengti. Šokiruoja tai, kad šis incidentas nebuvo parodomasis ar surežisuotas. Viskas vyko iš tikrųjų. Ne mažiau glumina ir aplinkybė, kad viskas įvyko Vokietijoje, kur moksleiviai buvo vežami moderniu prailgintu autobusu, kurie, atrodytų, negenda…


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tragedijos trečiadienį prie Bukstehudės (Žemutinė Saksonija, Vokietija) pavyko išvengti, nors per vėlai stabdyti pradėjęs traukinys taranavo pervažoje netikėtai įstrigusį ir sustojusį mokyklinį autobusą. Šio vairuotojas spėjo iš sugedusios transporto priemonės evakuoti visus nepilnamečius keleivius dar iki traukinio smūgio – vaikai įspūdingą avariją stebėjo susibūrę netoliese, prie pat pervažos. Kaip rašo „Spiegel Online“, tą akimirką, kai autobusas įstrigo, autobuso vairuotojas jau matė, kad pervažos link tolumoje atlekia keleivinio traukinio sąstatas. 23-ejų vairuotojas skubiai išlaipino visus autobuso salone buvusius moksleivius. Vienas jų šiurpią avariją nufilmavo išmaniuoju telefonu, o didžioji dalis autobusu važiavusių moksleivių stovėjo visai netoli avarijos vietos. Laimė, incidento metu aukų išvengta – nežymiai nukentėjo tik vienas iš traukinio keleivių. Moksleiviai reporteriams pasakojo, kad kai kuriuos vaikus per avariją buvo apėmusi panika, o po susidūrimo ne vienam virpėjo kojos. Pirminiais duomenimis, autobusas pervažoje įstrigo, kai išvažiuojant iš pervažos užstrigo prailginto autobuso korpusus jungiantis segmentas (liaudiškai vadinamas „armonikos dumplėmis“) ties autobuso viduriu. Beje, autobusas važiavo ne nustatytu maršrutu. Autobusas buvo jau beveik pervažiavęs pervažą – traukinys taranavo pervažoje likusią galinę autobuso dalį.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(8)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: